طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اختصاصی
2 هدف کلی آشنایی با اصول سیستم های مدیریت کنترل کیفیت مواد غذایی
3 اهداف یادگیری توان مند سازی و آشنایی دانشجویان با موضوع کنترل کیفی و ایمنی مواد غذایی و استقرار سیستم های کنترل کیفیت مواد غذایی
4 روش تدریس تدریس نظری
5 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
6 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی
7 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
8 فایل Pdf File