طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اختصاصی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با اصول و مبانی کشتارگاه، کشتار و بازرسی بهداشتی لاشه و قضاوت گوشت
3 اهداف یادگیری توانمند سازی دانشجویان برای انجام بازرسی دام در قبل از کشتار و بازرسی و قضاوت لاشه و آلایش پس از کشتار
4 روش تدریس برگزاری کلاس نظری
5 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
6 منبع Meat hygiene
7 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف برگزاری کلاس های نظری
8 نحوه ارزشیابی امتحانات پایان ترم و کوییز
9 فایل Pdf File