| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
| 2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با اصول و مبانی کشتارگاه، کشتار و بازرسی بهداشتی لاشه و قضاوت گوشت |
| 3 | اهداف یادگیری | توانمند سازی دانشجویان برای انجام بازرسی دام در قبل از کشتار و بازرسی و قضاوت لاشه و آلایش پس از کشتار |
| 4 | روش تدریس | برگزاری کلاس نظری |
| 5 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
| 6 | منبع | Meat hygiene |
| 7 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف برگزاری کلاس های نظری |
| 8 | نحوه ارزشیابی | امتحانات پایان ترم و کوییز |
| 9 | فایل | Pdf File |