# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با اصول و مبانی کشتارگاه، کشتار و بازرسی بهداشتی لاشه و قضاوت گوشت |
3 | اهداف یادگیری | توانمند سازی دانشجویان برای انجام بازرسی دام در قبل از کشتار و بازرسی و قضاوت لاشه و آلایش پس از کشتار |
4 | روش تدریس | برگزاری کلاس نظری |
5 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
6 | منبع | Meat hygiene |
7 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف برگزاری کلاس های نظری |
8 | نحوه ارزشیابی | امتحانات پایان ترم و کوییز |
9 | فایل | Pdf File |