# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
2 | هدف کلی | آشنایی با اهمیت ، ساختمان ، فراورده ها و مسایل بهداشتی گوشت |
3 | اهداف یادگیری | تسلط دانشجویان به موضوع گوشت، اهمیت و فراورده های آن |
4 | روش تدریس | نظری، بازدید از کازخانجات و مراکز تولید مواد غذایی |
5 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
6 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی. امکان تردد برای انجام بازدید |
7 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
8 | فایل | Pdf File |
9 | شایستگی های پایه | بیوشیمی، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی |