طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اختصاصی
2 هدف کلی آشنایی با اهمیت ، ساختمان ، فراورده ها و مسایل بهداشتی گوشت
3 اهداف یادگیری تسلط دانشجویان به موضوع گوشت، اهمیت و فراورده های آن
4 روش تدریس نظری، بازدید از کازخانجات و مراکز تولید مواد غذایی
5 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
6 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی. امکان تردد برای انجام بازدید
7 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
8 فایل Pdf File
9 شایستگی های پایه بیوشیمی، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی