طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اشنایی دانشجویان رشته دامپزشکی با اهمیت و چگونگی تولید فراورده های گوشتی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با تکنولوژی مواد غذایی با منشا دامی
3 شایستگی های پایه آشنایی با باکتری شناسی، انگل شناسی، بیماری های انگلی، ویروس شناسی و ایمنی شناسی
4 اهداف یادگیری آموزش مبانی ساختاری گوشت و فراورده ها، تکنولوژی تهیه و اهمیت این مواد غذایی
5 منبع علوم و صنایع گوشت. دکتر نوردهر رکنی
6 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی
7 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
8 روش تدریس تدریس نطری در کلاس
9 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
10 فایل Pdf File