1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
اشنایی دانشجویان رشته دامپزشکی با اهمیت و چگونگی تولید فراورده های گوشتی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با تکنولوژی مواد غذایی با منشا دامی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با باکتری شناسی، انگل شناسی، بیماری های انگلی، ویروس شناسی و ایمنی شناسی |
4 |
اهداف یادگیری |
آموزش مبانی ساختاری گوشت و فراورده ها، تکنولوژی تهیه و اهمیت این مواد غذایی |
5 |
منبع |
علوم و صنایع گوشت. دکتر نوردهر رکنی |
6 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف آموزشی |
7 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم |
8 |
روش تدریس |
تدریس نطری در کلاس |
9 |
وظایف دانشجو |
حضور و مطالعه مستمر |
10 |
فایل |
Pdf File |