# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | تخصصی |
2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با شیر و فراورده های لبنی و مسایل بهداشتی و بیماری های مربوطه |
3 | اهداف یادگیری | آگاهی از اهمیت و نقش شیر، مسایل بهداشتی و فراورده های لبنی |
4 | روش تدریس | تدریس نظری در کلاس |
5 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
6 | منبع | بهداشت و فناوری شیر. گیتی کریم تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی، مرتضوی |
7 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی و آزمایشگاهی |
8 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
9 | فایل | Pdf File |