| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | تخصصی |
| 2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با شیر و فراورده های لبنی و مسایل بهداشتی و بیماری های مربوطه |
| 3 | اهداف یادگیری | آگاهی از اهمیت و نقش شیر، مسایل بهداشتی و فراورده های لبنی |
| 4 | روش تدریس | تدریس نظری در کلاس |
| 5 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
| 6 | منبع | بهداشت و فناوری شیر. گیتی کریم تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی، مرتضوی |
| 7 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی و آزمایشگاهی |
| 8 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
| 9 | فایل | Pdf File |