طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با شیر و فراورده های لبنی و مسایل بهداشتی و بیماری های مربوطه
3 اهداف یادگیری آگاهی از اهمیت و نقش شیر، مسایل بهداشتی و فراورده های لبنی
4 روش تدریس تدریس نظری در کلاس
5 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
6 منبع بهداشت و فناوری شیر. گیتی کریم تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی، مرتضوی
7 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی و آزمایشگاهی
8 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
9 فایل Pdf File