1 |
هدف کلی |
آشنا ساختن دانشجویان با نحوه بازرسی و کنترل بهداشتی گوشت در کشتارگاه ها |
2 |
شایستگی های پایه |
آسیب شناسی، باکتری شناسی، انگل شناسی، ویروس شناسی ، و بیماری های دامی |
3 |
اهداف یادگیری |
تسلط دانشجو به مبانی و نحوه قضاوت گوشت و لاشه حیوانات غذایی |
4 |
منبع |
|
5 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف آموزشی |
6 |
نحوه ارزشیابی |
امنحان پایان ترم |
7 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تخصصی است و برای آشنایی دانشجویان دامپزشکی با اصول تشخیص و قضاوت لاشه دام های کشتار شده بسیار با اهمیت می باشد. |
8 |
وظایف دانشجو |
حضور و مطالعه مستمر |
9 |
فایل |
Pdf File |