طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 هدف کلی آشنا ساختن دانشجویان با نحوه بازرسی و کنترل بهداشتی گوشت در کشتارگاه ها
2 شایستگی های پایه آسیب شناسی، باکتری شناسی، انگل شناسی، ویروس شناسی ، و بیماری های دامی
3 اهداف یادگیری تسلط دانشجو به مبانی و نحوه قضاوت گوشت و لاشه حیوانات غذایی
4 منبع
5 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی
6 نحوه ارزشیابی امنحان پایان ترم
7 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تخصصی است و برای آشنایی دانشجویان دامپزشکی با اصول تشخیص و قضاوت لاشه دام های کشتار شده بسیار با اهمیت می باشد.
8 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
9 فایل Pdf File