طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 هدف کلی فراگیری و کسب دانش از مسایل ایمنی و بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی
2 شایستگی های پایه شیمی مواد غذایی، میکروب شناسی مواد غذایی
3 اهداف یادگیری آشنا شدن دانشجویان با روش های استحصال و اهمیت مراحل تهیه گوشت و فراورده های گوشتی
4 منبع علوم و صنایع گوشت دکتر نوردهر رکنی
5 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی
6 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
7 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
8 روش تدریس تدریس نظری در کلاس
9 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
10 فایل Pdf File