# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | هدف کلی | فراگیری و کسب دانش از مسایل ایمنی و بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی |
2 | شایستگی های پایه | شیمی مواد غذایی، میکروب شناسی مواد غذایی |
3 | اهداف یادگیری | آشنا شدن دانشجویان با روش های استحصال و اهمیت مراحل تهیه گوشت و فراورده های گوشتی |
4 | منبع | علوم و صنایع گوشت دکتر نوردهر رکنی |
5 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی |
6 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
7 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | تخصصی |
8 | روش تدریس | تدریس نظری در کلاس |
9 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
10 | فایل | Pdf File |