طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره از دروس کلیدی و مهم در ارتباط با آشنایی ، تشخیص و قضاوت بر روی لاشه حیوان کشتار شده
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با مبانی و اصول بازرسی گوشت
3 شایستگی های پایه آشنایی با آناتومی و پاتولوژی
4 اهداف یادگیری آشنایی با ضایعات پاتولوژی، و بیماری ها در لاشه حیوانات کشتاری و نحوه قضاوت گوشت
5 منبع بهداشت گوشت، بازرسی گوشت برای کشور های در حال توسعه
6 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی در بخش نظری کفایت می کند
7 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
8 روش تدریس تدریس نظری در کلاس
9 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
10 فایل Pdf File