1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
از دروس کلیدی و مهم در ارتباط با آشنایی ، تشخیص و قضاوت بر روی لاشه حیوان کشتار شده |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مبانی و اصول بازرسی گوشت |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با آناتومی و پاتولوژی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با ضایعات پاتولوژی، و بیماری ها در لاشه حیوانات کشتاری و نحوه قضاوت گوشت |
5 |
منبع |
بهداشت گوشت، بازرسی گوشت برای کشور های در حال توسعه |
6 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف آموزشی در بخش نظری کفایت می کند |
7 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم |
8 |
روش تدریس |
تدریس نظری در کلاس |
9 |
وظایف دانشجو |
حضور و مطالعه مستمر |
10 |
فایل |
Pdf File |