# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با کنترل و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی |
2 | شایستگی های پایه | بیوشیمی، بیماری های مشترک |
3 | منبع | |
4 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | درس تخصصی |
5 | اهداف یادگیری | آشنایی با روش های کنترل و نگه داری مواد غذایی و عوامل آسیب رسان میکروبی و شیمیایی |
6 | روش تدریس | نظری کلاس و عملی در آزمایشگاه |
7 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی و آزمایشگاه متناسب با اهداف درس |
9 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
10 | فایل | Pdf File |