طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 هدف کلی آشنایی دانشجویان با کنترل و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی
2 شایستگی های پایه بیوشیمی، بیماری های مشترک
3 منبع
4 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تخصصی
5 اهداف یادگیری آشنایی با روش های کنترل و نگه داری مواد غذایی و عوامل آسیب رسان میکروبی و شیمیایی
6 روش تدریس نظری کلاس و عملی در آزمایشگاه
7 وظایف دانشجو حضور و مطالعه مستمر
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی و آزمایشگاه متناسب با اهداف درس
9 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم
10 فایل Pdf File