| # | عنوان | توضیحات | 
|---|---|---|
| 1 | هدف کلی | فراگیری و کسب دانش از مسایل ایمنی و بهداشتی گوشت و فراورده های گوشتی | 
| 2 | شایستگی های پایه | شیمی مواد غذایی، میکروب شناسی مواد غذایی | 
| 3 | اهداف یادگیری | آشنا شدن دانشجویان با روش های استحصال و اهمیت مراحل تهیه گوشت و فراورده های گوشتی | 
| 4 | منبع | علوم و صنایع گوشت دکتر نوردهر رکنی | 
| 5 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی | 
| 6 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم | 
| 7 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | تخصصی | 
| 8 | روش تدریس | تدریس نظری در کلاس | 
| 9 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر | 
| 10 | فایل | Pdf File |