| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | تاریخچه و آمار مصرف گوشت | |
| 2 | اهمیت، ساختمان و ترکیب گوشت | |
| 3 | بازدید | |
| 4 | تغییرات بیوشیمیایی گوشت پس از کشتار | |
| 5 | تغییرات بیوشیمیایی گوشت پس از کشتار | |
| 6 | تغییرات بیوشیمیایی گوشت پس از کشتار | |
| 7 | بازدید | |
| 8 | ترد شدن گوشت | |
| 9 | بازدید | |
| 10 | روش های نگهداری گوشت | |
| 11 | روش های نگهداری گوشت | |
| 12 | روش های نگهداری گوشت | |
| 13 | بازدید | |
| 14 | بازدید | |
| 15 | فراورده های گوشت | |
| 16 | فراورده های گوشت | |
| 17 | فراورده های گوشت | |
| 18 | میکروبیولوژی گوشت | |
| 19 | میکروبیولوژی گوشت | |
| 20 | میکروبیولوژی گوشت | |
| 21 | بازدید | |
| 22 | بازدید | |
| 23 | بازدید |