دکتر سعید خان زادی

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 تاریخچه و آمار مصرف گوشت
2 اهمیت، ساختمان و ترکیب گوشت
3 بازدید
4 تغییرات بیوشیمیایی گوشت پس از کشتار
5 تغییرات بیوشیمیایی گوشت پس از کشتار
6 تغییرات بیوشیمیایی گوشت پس از کشتار
7 بازدید
8 ترد شدن گوشت
9 بازدید
10 روش های نگهداری گوشت
11 روش های نگهداری گوشت
12 روش های نگهداری گوشت
13 بازدید
14 بازدید
15 فراورده های گوشت
16 فراورده های گوشت
17 فراورده های گوشت
18 میکروبیولوژی گوشت
19 میکروبیولوژی گوشت
20 میکروبیولوژی گوشت
21 بازدید
22 بازدید
23 بازدید