| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | ساختمان گوشت | |
| 2 | انقباض و جمود نعشی | |
| 3 | تغییرات گوشت پس از کشتار | |
| 4 | تغییرات گوشت پس از کشتار | |
| 5 | قابلیت نگهداری آب در گوشت | |
| 6 | مواد افزودنی و نگه دارنده ها | |
| 7 | مواد افزودنی و نگه دارنده ها | |
| 8 | فراورده های گوشتی | |
| 9 | فراورده های گوشتی | |
| 10 | فراورده های گوشتی | |
| 11 | محصولات دود داده شده | |
| 12 | تولید فراورده های سوسیس و کالباس | |
| 13 | تولید فراورده های سوسیس و کالباس | |
| 14 | رنگ گوشت | |
| 15 | اهمیت گوشت و آمار مصرف | |
| 16 | ||
| 17 |