دکتر سعید خان زادی

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 ساختمان گوشت
2 انقباض و جمود نعشی
3 تغییرات گوشت پس از کشتار
4 تغییرات گوشت پس از کشتار
5 قابلیت نگهداری آب در گوشت
6 مواد افزودنی و نگه دارنده ها
7 مواد افزودنی و نگه دارنده ها
8 فراورده های گوشتی
9 فراورده های گوشتی
10 فراورده های گوشتی
11 محصولات دود داده شده
12 تولید فراورده های سوسیس و کالباس
13 تولید فراورده های سوسیس و کالباس
14 رنگ گوشت
15 اهمیت گوشت و آمار مصرف
16
17