طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس در برنامه درسی به صورت انتخابی و با پیش نیاز دروس اصول نگهداری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی ارایه می شود.
2 هدف کلی آشنایی با مبانی خشک کردن و روشه های خشک کردن مورد استفاده در صنایع غذایی
3 شایستگی های پایه دانستن مبانی اصول نگهداری مواد غذایی و انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی
4 اهداف یادگیری آشنایی با مبانی انتقال جرم و حرارت طی فرآیند خشک کردن، آشنایی با روشهای مختلف خشک کردن مواد غذایی، آشنایی با برخی محصولات غذایی خاص تولید شده با استفاده از روش های خشک کردن
5 روش تدریس تدریس بر مبنای سرفصل های ارایه شده در منابع لاتین، استفاده از فیلم های آموزشی
6 وظایف دانشجو حضور فعال در کلاس، انجام تمرین و مینی پروژه، شرکت در میان ترم و پایان ترم
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی رایانه انواع خشک کن موجود در آزمایشگاه ها و پایلوت صنایع غذایی
9 نحوه ارزشیابی میان ترم 5 تمرین 2 مینی پروژه 3 پایان ترم 10