فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۶۵

مطالعه شناختی مدل ژل طعم دار به کمک ثبت الکتروانسفالوگرافی، پردازش سیگنال و آزمون‌های سایکوفیزیکی

محمد خلیلیان موحد
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۹/۳۰

ارزیابی تأثیر خشک ‌کردن پاششی و قرص سازی تراکم مستقیم بر ویژگی‌ های فیزیکوشیمیایی قرص حاصل از پودر آب انار غنی شده با ترکیبات فنلی پوست انار

جوهینا حاضری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۲۸

تشدید احساس خامه‌ای سس مایونز کم‌چرب مدل با استفاده از ترکیبات هیدروفوب و آروما در سامانه امولسیونی دوگانه

سعید علیزاده اصل
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۲۴

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مکعب‌های حاصل از پودر اسفناج تولید شده به روش خشک‌کردن کف‌پوشی

مریم السادات امامی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

تعیین ویژگی های حسی اسپرسو حاصل از قهوه عربیکا و روبستا در سه سطح برشتن

سحر خورشیدی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۱۹

تولید و ارزیابی فوم‌ مویینه غذایی با استفاده از نانوذرات کیتوزان و عصاره‌ی ریشه‌ی گیاه چوبک

پردیس رستم ابادی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۱۹

مطالعه شناختی و حسی نان کم‌نمک فرموله شده بر پایه برهم‌کنش مزه-بافت-آروما به کمک آزمون‌های سایکوفیزیکی و تصویربرداری تشدید مغناطیسی عملکردی و روش های ارزیابی حسی

افشین فریدی اسفنجانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۰/۲۰

شبیه‌سازی ریاضی رهایش طعم دارچین در شرایط دهان به روش دینامیک سیالات محاسباتی

نرگس سامانیان باقرصاد
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۸/۰۲

ارزیابی اثر برهمکنش های بافت و طعم بر رفتار فرآوری دهانی و ادراک دینامیک حسی: مطالعه موردی در ژل های پر شده امولسیونی حاوی لیمونن و منتول

محمدرضا صلاحی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۷/۲۵

بررسی تاثیر افزودن اینولین و تغییر ph بر ویژگی های ژل پروتئین عدس جهت انکپسولاسیون کافئین و مطالعه رهایش آن در شرایط این- ویترو

مریم قراگوزلو
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۷/۰۹

بررسی اثر پودر پروتئین ماهی، روش سرخ کردن و تیمارهای پسا سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، انتقال جرم و ریزساختار ناگت مرغ

فاطمه حیدری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۳۱

مطالعه اثر آروما بر رهایش سدیم و ادراک شوری در ماتریس لیپوپروتئین جامد (slm)

کیمیا شریفی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۳۱

تولید کپسول امولسیون لیوفلیزه بتاکاروتن

سعید محمدی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۳۰

تولید میکروکپسول های حاوی اسانس‌های دارچین، لیمو وآویشن: بررسی امکان کاربرد آن‌ها در پوشش خوراکی چندلایه به منظور افزایش زمان ماندگاری خیار

شهره نیکخواه
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۲۱

تولید امولسیون دوگانه نوشیدنی زعفران و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و مطالعه شناختی با استفاده از ارزیابی خلق و الکتروانسفالوگرافی

سمانه نایبی فر
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

الکتروریسی عصاره سریش به عنوان نانوحامل منتول: بررسی ویژگیها و مدل سازی رهایش

سوسن رئیسی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۱۰

مهندسی فرمولاسیون دسر هوادهی‌شده وانیلی کم‌شیرین برمبنای برهم‌کنش بافت، رنگ و طعم

سارا پارسه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۹/۱۸

ویژگی های فیزیکوشیمیایی قرص حاصل از پودر آب هویج و کرفس تهیه شده به روش خشک کردن کف‌پوشی

مهسا کمالی سروستانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۱۴

مدلسازی پیش بینی تولید ترکیبات زیست فعال در ماست پروبیوتیک تولید شده از استارتر تجاری و جدایه‌های به دست آمده از ماست‌های سنتی

مریم توکلی فدیهه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۳۱

ارزیابی بر هم کنش مزه و بافت بر ادراک چربی در یک سس امولسیونی هوادهی شده (a/o/w)

سیده فریناز صارم نژادنمینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۳۱

مطالعه ی رفتار گوشت شترمرغ پوشش شده با کتیرا و ثعلب طی آبگیری اسمزی با استفاده از روشهای فیزیکوشیمیایی و تصویربرداری mr

سمانه علامتیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۲/۱۳

تولید شکلات حبابدار و امکان سنجی مقطع نگاری اشعه x در بررسی ویژگی های حباب‌ها

مسیح سرفرازی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۱/۱۹

خشک کردن کف پوشی قارچ دکمه‌ای و بررسی خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ در محلول نشاسته‌ی ذرت

سعید نجات دارابی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۰/۲۵

بررسی تأثیر مزه و بافت بر ادراک چربی و مدلسازی سایکوفیزیکی آن در سس مایونز کم-چرب

محدثه مهدلو
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۰/۲۴

الکتروریزپوشانی لیکوپن با استفاده از سامانه چندلایه ای پلی ساکاریدی (صمغ دانه ریحان)- پروتئینی (زئین)

میثم کمیجانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

بررسی اثر آرد سورگوم اکسترود شده، هیدروکلوئید ها، روش های انجماد و نگهداری در شرایط انجماد بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروسکوپی، ساختاری خمیر منجمد کوکی و کیفیت کوکی حاصل از آن

نسیم حسن پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۶/۲۶

بررسی تغییرات ساختاری، مدل سازی و شبیه سازی انتقال جرم طی سرخ کردن دونات به روش عمیق و هوای داغ

آرش قیطران پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۲۹

ارزیابی اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی اسنک بر پایه ی بلغور ذرت و مغز دانه آفتابگردان آجیلی

فریده صالحی پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۰/۲۲

امکانسنجی تشخیص و طبقه بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان توسط تلفن همراه

مقداد تکلوزاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۰/۰۴

نانوپوشانی لیمونن با صمغ دانه قدومه شیرازی به روش الکترواسپری و مدل‏سازی مکانیستیک رهایش آن در شرایط شبیه سازی شده دهان

خدیجه خوش اخلاق
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۸/۲۱

بررسی اثر متغیرهای فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی فوم‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد و کنترل کیفیت محصول با استفاده از منطق فازی

شهرام بیرقی طوسی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۴/۲۷

بررسی ویژگی های فیلم زیست تخریب پذیر جدید از سریش: ارزیابی تاثیر نوع و غلظت پلاستی سایزر

سمیرا براتیان قرقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۳/۱۲

طبقه بندی روغن های گیاهی خوراکی بر اساس نقطه دورریز و اثر اکسایش با استفاده از تحلیل تصاویر رقمی و روش های شناسایی الگو

الگا عظیمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۱۰

الکتروریسی چند لایه‌ای نانوالیاف ژلاتین و زئین جهت درون پوشانی لیکوپن

اسماعیل چهارپاشلو
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۰۸

بهینه یابی شرایط فرایند و فرمولاسیون اسنک حاوی ماش جوانه‌زده

نسرین فیاض
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۰/۰۹

شبیه سازی سه بعدی فرآیند انتقال حرارت و جرم طی خشک کردن همرفت برش های سیب با استفاده از روش عددی شبه طیفی و بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز

آتنا پاسبان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

خشک کردن کف پوشی خامه: بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی خواص پودر

سیدعلی لعل سجادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

ارزیابی خصوصیات فیبریل های ایزوله پروتئین سویا جهت تولید میکروکپسول های چند لایه و بررسی امکان کاربرد آن به عنوان حامل دو طعم

الهام انصاری فر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۶

بررسی اثر غلظت های مختلف صمغ زانتان، روش انجماد، سیکل های انجماد/ خروج از انجماد و نگهداری طی انجماد، بر ویژگی های رئولوژیکی و ساختاری خمیر منجمد شیرین وکیفیت محصول حاصل از پخت آن

مینا اکبریان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۴/۱۷

تولید نانولیپوزوم های اصلاح شده حاوی اسانس روغنی پرتقال به روش حرارتی

محمدحسین نشاسته گیر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۲۸

مطالعه کینتیک استخراج لیکوپن ازگوجه فرنگی طی تیمار آنزیمی و امواج فراصوت و بررسی تأثیر ترکیب امولسیون، نوع و غلظت امولسیفایر بر زیست دسترسی آزمایشگاهی لیکوپن گوجه فرنگی

علیرضا رضائی مهرآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۹

تولید نانوحامل های فیکوسیانین اسپیرولینا پلاتنسیس و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آنها

امین سیدیعقوبی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۳/۱۰

بررسی امکان ریزپوشانی ماده طعمی (مطالعه موردی: لیمونن) در کلوئیدوزوم لایه لایه و مدلسازی رهایش آن بر اساس منطق فازی

محمد رضا امیریوسفی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۱/۰۷

مدل سازی انتقال جرم طی فرایند اسمز جهت غنی سازی مدل ماده غذایی با ترکیبات فنلی پوست انار

فاطمه حامدی شهرکی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۶

بررسی تاثیر استفاده از آرد لوبیای قرمز و صمغ کتیرا در فرمولاسیون خمیرآبه و به کارگیری روش های پس از سرخ کردن ، بر میزان جذب روغن ناگت گوشت سرخ شده به روش عمیق

فرناز فرخی فرخانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۹

ارزیابی خصوصیات میکروکپسول های چندلایه حامل وانیلین و شبیه سازی رهایش تحت شرایط دهان مصنوعی بر پایه سیستم های چند عاملی

محمد نوشاد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۶/۲۹

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی صمغ تراوشی از درخت prunus armeniaca l و فیلم حاصل از آن

مرتضی فتحی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۸

خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی(cucumis melo) : بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی خواص پودر

محمدرضا صلاحی سینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۴/۱۰

تولید نانوحامل‏های حاوی لیکوپن و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن

علی آخوندزردینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۲/۱۶

بررسی عملکرد wpc در ایجاد و پایداری کف پنیر و بهینه سازی تولید پودر پنیر با استفاده از خشک کردن کف پوشی

زینب ایزدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

تأثیر امولسیفایر ها (لسیتین، pge و dmg) و امواج فراصوت بر خصوصیات کیک بدون تخم مرغ

محمد خلیلیان موحد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی کینیتیک انتقال جرم ماهی کیلکا به روش کف پوشی

فرناز حسن زاده راد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

بررسی اثر پروتئین های سدیم کازئینات، ایزوله آب پنیر، آلبومین و ژلاتین بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی موس شکلاتی

سعید میرعرب رضی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۵/۲۷

بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز، کتیرا و گلیسرول بر ویژگیهای فیزیکی ورقه های خوراکی تولید شده بر پایه کدو مسمایی

اصغر ترابی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۲/۰۹

تولید میکروکپسول های کلوئیدوزمی حامل دی استیل و مدل سازی رهایش آن در شرایط دهانی با استفاده از سیستم های چند عاملی

محسن زندی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۲/۰۷

مدل سازی فرایند سرخ کردن عمیق در شرایط اتمسفری و تحت خلا و مقایسه این دو فرایند در شیرینی رشته

سیداحمد شهیدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۷/۰۲

بررسی اثر صمغ های قدومه شهری (leidium perfoliatum) و گزانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تهیه شده از آرد ترکیبی گندم- سورگوم

هادی باقری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۲۷

بررسی امکان تولید و پایداری حامل‌های نانو ساختار لیپیدی حاوی روغن دانه مرو

آرام بستان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۶/۲۵

ارزیابی تاثیر فراصوت بر ویژگی های عملکردی آرد و ایزوله پروتئینی عدس واریته کیمیا

بهداد شکرالهی یانچشمه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۲۰

بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر ویژگی های فیزیکی، ساختاری و رئولوژیکی کیک کم چرب

سپیده امیرآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۱/۱۱

بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی کینتیک انتقال جرم میگو (penaeus indicus) به روش کف پوشی

مهران عزیزپور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۹

بهینه سازی شرایط تولید پودر قارچ دکمه ای(agaricus bisporus) با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی

آتنا پاسبان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۸

ارزیابی تاثیر فرمولاسیون، پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر کینتیک انتقال جرم، خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق

نسیم حسن پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۱

ارزیابی اثر پوشش کیتوزان و سفیده تخم مرغ بر کینتیک انتقال جرم، ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت پنیر کردی سرخ شده به روش عمیق و شبیه سازی با استفاده از مدل پوسته

الهام انصاری فر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۹

تولید و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نانوحامل هسپرتین و مدلسازی انتقال جرم آن طی رهایش با استفاده از اتوماتای سلولی

میلاد فتحی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۸۹/۱۲/۱۱