کتاب ها

1

میکروبیولوژی و ایمونولوژی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۸۲/۰۱/۰۱
2

صنایع غذایی نوین

اول | خارج دانشگاه-پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان | ۱۳۸۹/۱۰/۰۱
3

مبانی مهندسی فرآیند غذایی

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
4

پیش بینی زمان ماندگاری مواد غذایی بر اساس مدل های ریاضی

اول | خارج دانشگاه-نشر جهانکده به سفارش معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد سب | ۱۳۸۴/۰۱/۰۳
5

میکروبیولوژی و ایمونولوژی

دوم | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
6

دستورالعمل کنترل کیفی ازمایشگاهی در کارخانه های قند

اول | دانشگاه فردوسی مشهد | ۱۳۹۱/۱۱/۰۱
7

Nanotechnology in the Beverage Industry: Chapter 11 - Nanoencapsulation of flavors for beverage manu

اول | خارج دانشگاه-Elsevier | ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
8

Handbook on spray drying applications for food industries: chapter: Encapsulation of flavors by spra

اول | خارج دانشگاه-CRC Press | ۱۳۹۸/۰۴/۱۰