لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 اصول سرد کردن انجمادوانبارداری مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 اصول عمل آوری خشکبار علوم و صنايع غذايي کارشناسی
3 اصول مهندسی صنایع غذایی 2 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
4 پروژه علوم و صنايع غذايي کارشناسی
5 زبان تخصصی صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
6 سردخانه و انبار علوم و صنايع غذايي کارشناسی
7 صنایع خشکبار علوم و صنايع غذايي کارشناسی
8 صنایع قنادی وتنقلات غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
9 کارآموزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
10 کاربرد کامپیوتر در صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
11 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۳ علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
12 خواص انتقال جرم مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
13 خواص سطحی و بین سطحی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
14 عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
15 عملیات واحد درمهندسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
16 کاربرد روش های محاسباتی در مهندسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
17 کاربرد کامپیوتر درصنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
18 مباحث خاص در مهندسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
19 نانوفناوری مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
20 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۴ علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
21 اصول مهندسی صنایع غذایی ۴ علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
22 اصول وکاربرد پردازش تصویر در مهندسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
23 خواص الکترومغناطیس مواد غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
24 خواص مهندسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
25 کاربرد کامپیوتر در مهندسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
26 کاربرد کامپیوتر درصنایع غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
27 کاربردکامپیوتر وآماردرتحقیقات صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
28 کاربردکامپیوتردرتحقیقات صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)