| 1 |
مقدمه ای بر خواص فیزیکوشیمایی آب در مواد غذایی |
|
| 2 |
ایزوترم های جذب و دفع و مدلسازی |
|
| 3 |
خشک کردن هوای داغ |
|
| 4 |
خشک کردن پاششی |
|
| 5 |
خشک کردن انجمادی |
|
| 6 |
خشک کردن اسمزی |
|
| 7 |
یافته های نوین در خشک کردن مواد غذایی |
|
| 8 |
آبگیری مجدد مواد غذایی |
|
| 9 |
کاربردهای نوین خشک کردن |
|
| 10 |
مروری بر استارت آپ های غذایی در حوزه خشک کردن |
|
| 11 |
طراحی یک استارت آپ نمونه جهت استفاده از دانش خشک کردن مواد غذایی |
|
| 12 |
ارایه کلاسی پروژه ها |
|