1 |
مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی |
|
2 |
مبانی جریان هوای مرطوب |
|
3 |
خشک کردن هوای داغ |
|
4 |
انواع خشکک کن هوای داغ و کاربردها |
|
5 |
مبانی خشک کردن پاششی |
|
6 |
درون پوشانی مواد غذایی |
|
7 |
کاربرد خشک کردن پاششی در درون پوشانی مواد غذایی |
|
8 |
مروری بر خواص پودرهای غذایی |
|
9 |
خشک کردن انجمادی مواد غذایی |
|
10 |
خشک کردن اسمزی مواد غذایی |
|
11 |
خشک کردن به روش کف پوشی |
|
12 |
مروری بر روشهای خشک کردن برخی مواد غذایی خاص |
|
13 |
مروری بر روشهای خشک کردن برخی مواد غذایی خاص |
|
14 |
مروری بر روشهای خشک کردن برخی مواد غذایی خاص |
|
15 |
مروری بر روشهای خشک کردن برخی |
|
16 |
|
|
17 |
|
|