1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اجباری کارشناسی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با روشهای تولید تنقلات |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس پیش نیاز ( شیمی مواد غذایی و...) |
4 |
اهداف یادگیری |
کاربرد علم مواد غذایی در تولید تنقلات |
5 |
روش تدریس |
آموزش انلاین، استفاده از محتواهای تولیدی جهانی، ارزیابی مستمر، برگزاری میزد مباحثه |
6 |
وظایف دانشجو |
انجام تمرین، شرکت در مباحثه، انجام پروژه |
7 |
منبع |
Lusas, E. W., & Rooney, L. W. (Eds.). (2001). Snack foods processing. CRC Press. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کتب، مجلات، فیلم های آموزشی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی مستمر، پروژه، مباحثه |