طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس اجباری کارشناسی
2 هدف کلی آشنایی با روشهای تولید تنقلات
3 شایستگی های پایه گذراندن دروس پیش نیاز ( شیمی مواد غذایی و...)
4 اهداف یادگیری کاربرد علم مواد غذایی در تولید تنقلات
5 روش تدریس آموزش انلاین، استفاده از محتواهای تولیدی جهانی، ارزیابی مستمر، برگزاری میزد مباحثه
6 وظایف دانشجو انجام تمرین، شرکت در مباحثه، انجام پروژه
7 منبع Lusas, E. W., & Rooney, L. W. (Eds.). (2001). Snack foods processing. CRC Press.
8 مواد و امکانات آموزشی کتب، مجلات، فیلم های آموزشی
9 نحوه ارزشیابی ارزیابی مستمر، پروژه، مباحثه