| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس به ارزش دو واحد ( یک واحد عملی- یک واحد تئوری) |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با کاربردهای کامپیوترر به صورت عمومی و تخصصی در صنایع غذایی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی مقدماتی با کامپیوتر |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مبانی کامپیوتر و علوم کامپیوتر در صنایع غذایی |
| 5 |
روش تدریس |
یک واحد تئوری با استفاده از منابع بین المللی و درخواست انجام مینی پروژه جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با کاربردهای کامپیوتر در صنایع غذایی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
انجام تکالیف درسی به صورت مینی پروژه |
| 7 |
منبع |
|
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر- برخی نرم افزارهای عمومی و تخصصی |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان- تمرین- ارایه کلاسی |