1 |
فایل |
Pdf File |
2 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس به ارزش سه واحد که یک واحد آن به خواص انتقال جرم اختصاص دارد. |
3 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مبانی انتقال جرم و کاربردهای آ« در حل مسایل مهندسی صنایع غذایی |
4 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس ریاضی یک و دو و اصول مهندسی یک |
5 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مبانی انتقال جرم، ایجاد توانایی جهت بیان و حل مسایل عملیات واحد نظیر خشک کردن از زاویه انتقال جرم در صنایع غذایی |
6 |
روش تدریس |
تدریس بر مبنای رفرنس های بین المللی- جلب مشارکت دانشجویان در حل مسایل |
7 |
وظایف دانشجو |
حل مساله- ارایه کلاسی |
8 |
منبع |
Singh, R. Paul, and Dennis R. Heldman. Introduction to food engineering. Gulf Professional Publishing, 2001. |
9 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپبوتر- برخی نرم افزارها |
10 |
نحوه ارزشیابی |
حل مساله- ارایه کلاسی- امتحان |