طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 فایل Pdf File
2 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس به ارزش سه واحد که یک واحد آن به خواص انتقال جرم اختصاص دارد.
3 هدف کلی آشنایی دانشجویان با مبانی انتقال جرم و کاربردهای آ« در حل مسایل مهندسی صنایع غذایی
4 شایستگی های پایه گذراندن دروس ریاضی یک و دو و اصول مهندسی یک
5 اهداف یادگیری آشنایی با مبانی انتقال جرم، ایجاد توانایی جهت بیان و حل مسایل عملیات واحد نظیر خشک کردن از زاویه انتقال جرم در صنایع غذایی
6 روش تدریس تدریس بر مبنای رفرنس های بین المللی- جلب مشارکت دانشجویان در حل مسایل
7 وظایف دانشجو حل مساله- ارایه کلاسی
8 منبع Singh, R. Paul, and Dennis R. Heldman. Introduction to food engineering. Gulf Professional Publishing, 2001.
9 مواد و امکانات آموزشی کامپبوتر- برخی نرم افزارها
10 نحوه ارزشیابی حل مساله- ارایه کلاسی- امتحان