طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس انتخابی به ارزش 2 واحد در مقطع ارشد/گرایش مهندسی و تکنولوژی مواد غذایی
2 هدف کلی آشنایی با مبانی خواص سطحی و بین سطحی در مواد غذایی و اهمیت آن در عملیات واحد، طراحی و فرمولاسیون مواد غذایی
3 شایستگی های پایه گذراندن دروس شیمی و بیوشیمی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری 1- درک خواص سطحی و بین سطحی مواد غذایی 2- آشنایی با جایگاه خواص سطح و بین سطحی در در خصوصیات امولسیون ها، کف ها و ... در مواد غذایی
5 روش تدریس 1- مبانی تئوری ارائه شده در کلاس 2- انجام بررسی منابع و پروژه ای کوچک جهت آشنایی با خواص سطحی و بین سطحی مواد غذایی و روش های اندازه گیری و کاربرد های آن
6 وظایف دانشجو شرکت در مباحثات کلاسی و انجام مینی پروژه و ارایه آن در پایان کلاس
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی رایانه- منابع اطلاعاتی
9 نحوه ارزشیابی از 8 نمره بخش کف، 4 نمره مربوط به امتحان، 1 نمره تمرین، 3 نمره مینی پروژه خواهد بود.