1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس انتخابی به ارزش 2 واحد در مقطع ارشد/گرایش مهندسی و تکنولوژی مواد غذایی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مبانی خواص سطحی و بین سطحی در مواد غذایی و اهمیت آن در عملیات واحد، طراحی و فرمولاسیون مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس شیمی و بیوشیمی مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
1- درک خواص سطحی و بین سطحی مواد غذایی
2- آشنایی با جایگاه خواص سطح و بین سطحی در در خصوصیات امولسیون ها، کف ها و ... در مواد غذایی |
5 |
روش تدریس |
1- مبانی تئوری ارائه شده در کلاس
2- انجام بررسی منابع و پروژه ای کوچک جهت آشنایی با خواص سطحی و بین سطحی مواد غذایی و روش های اندازه گیری و کاربرد های آن |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت در مباحثات کلاسی و انجام مینی پروژه و ارایه آن در پایان کلاس |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
رایانه- منابع اطلاعاتی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
از 8 نمره بخش کف، 4 نمره مربوط به امتحان، 1 نمره تمرین، 3 نمره مینی پروژه خواهد بود. |