طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس در مقطع کارشناسی ارشد گرایش مهندسی با پیش نیاز اصول مهندسی صنایع غذایی 2 ارایه می شود.
2 هدف کلی آشنایی با مبانی خواص انتقال جرم در مواد غذایی و تجزیه و تحلیل مکانیسم های انتقال جرم در عملیات واحدهای رایج در صنایع غذایی
3 شایستگی های پایه مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی- مبانی ریاضیات مهندسی
4 اهداف یادگیری اشنایی با مبانی خواص انتقال جرم و پدیده ی انتقال جرم در مواد غذایی و کاربرد آن در تجزیه و تحلیل و طراحی عملیات واحد
5 روش تدریس استفاده از منابع درسی لاتین و آخرین یافته های علمی منتشر شده در مقالات، ارایه بخشی از درس در قالب عملی و محاسباتی
6 وظایف دانشجو انجام تمرین و مینی پروژه عملی و تئوری
7 منبع Saravacos, G. D., & Maroulis, Z. B. (2001). Transport properties of foods. CRC Press. Welti-Chanes, J., & Velez-Ruiz, J. F. (Eds.). (2016). Transport phenomena in food processing. CRC press. Welty, J. R., Wicks, C. E., Rorrer, G., & Wilson, R. E. (2009). Fundamentals of momentum, heat, and mass transfer. John Wiley & Sons.
8 مواد و امکانات آموزشی رایانه، امکانات موجود در پایلوت و آزمایشگاه مهندسی مواد غذایی
9 نحوه ارزشیابی عملی 5 نمره میان ترم 5 نمره تمرین 2 نمره مینی پروژه 3 نمره پایان ترم 5 نمره