1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس در مقطع کارشناسی ارشد گرایش مهندسی با پیش نیاز اصول مهندسی صنایع غذایی 2 ارایه می شود. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مبانی خواص انتقال جرم در مواد غذایی و تجزیه و تحلیل مکانیسم های انتقال جرم در عملیات واحدهای رایج در صنایع غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی- مبانی ریاضیات مهندسی |
4 |
اهداف یادگیری |
اشنایی با مبانی خواص انتقال جرم و پدیده ی انتقال جرم در مواد غذایی و کاربرد آن در تجزیه و تحلیل و طراحی عملیات واحد |
5 |
روش تدریس |
استفاده از منابع درسی لاتین و آخرین یافته های علمی منتشر شده در مقالات، ارایه بخشی از درس در قالب عملی و محاسباتی |
6 |
وظایف دانشجو |
انجام تمرین و مینی پروژه عملی و تئوری |
7 |
منبع |
Saravacos, G. D., & Maroulis, Z. B. (2001). Transport properties of foods. CRC
Press.
Welti-Chanes, J., & Velez-Ruiz, J. F. (Eds.). (2016). Transport phenomena in food processing. CRC press.
Welty, J. R., Wicks, C. E., Rorrer, G., & Wilson, R. E. (2009). Fundamentals of momentum, heat, and mass transfer. John Wiley & Sons. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
رایانه، امکانات موجود در پایلوت و آزمایشگاه مهندسی مواد غذایی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
عملی 5 نمره
میان ترم 5 نمره
تمرین 2 نمره
مینی پروژه 3 نمره
پایان ترم 5 نمره |