1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس به ارزش 2 واحددر مقطع دکتری |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با پدیده های انتقال جرمیشرفته درمواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
پذراندن دروس اصول مهندسی صنایع غذایی- خواص انتقال جرم مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
اشنایی با مسایل پیشرفته در انتقال جرم و کاربردهای آن در طراحی تجهیزات و فرمولاسیون مواد غذایی |
5 |
روش تدریس |
استفاده از منابع و مقالات روز- مروری بر نرم افزارهای مرتبط- درخواست انجام مینی پروژه توسط دانشجو |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت در مباحثات- انجام مینی پروژه |
7 |
منبع |
Saravacos, G. D., & Maroulis, Z. B. (2001). Transport properties of foods. CRC Press.
Gekas, V. (2017). Transport phenomena of foods and biological materials. Routledge.
Welti-Chanes, J., & Velez-Ruiz, J. F. (Eds.). (2016). Transport phenomena in food processing. CRC press |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدئو پروژکتور- نرم افزار متلب |
9 |
نحوه ارزشیابی |
مینی پروژه- تمرین- امتحان |