طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس به ارزش 2 واحددر مقطع دکتری
2 هدف کلی آشنایی با پدیده های انتقال جرمیشرفته درمواد غذایی
3 شایستگی های پایه پذراندن دروس اصول مهندسی صنایع غذایی- خواص انتقال جرم مواد غذایی
4 اهداف یادگیری اشنایی با مسایل پیشرفته در انتقال جرم و کاربردهای آن در طراحی تجهیزات و فرمولاسیون مواد غذایی
5 روش تدریس استفاده از منابع و مقالات روز- مروری بر نرم افزارهای مرتبط- درخواست انجام مینی پروژه توسط دانشجو
6 وظایف دانشجو شرکت در مباحثات- انجام مینی پروژه
7 منبع Saravacos, G. D., & Maroulis, Z. B. (2001). Transport properties of foods. CRC Press. Gekas, V. (2017). Transport phenomena of foods and biological materials. Routledge. Welti-Chanes, J., & Velez-Ruiz, J. F. (Eds.). (2016). Transport phenomena in food processing. CRC press
8 مواد و امکانات آموزشی ویدئو پروژکتور- نرم افزار متلب
9 نحوه ارزشیابی مینی پروژه- تمرین- امتحان