طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره عملیات واحد نوین در مهندسی صنایع غذایی
2 هدف کلی آشنایی با اصول مهندسی روشهای نوین عملیات واحد در مهندسی مواد غذایی
3 شایستگی های پایه آشنایی با اصول مهندسی صنایع غذایی و عملیات واحد رایج در صنعت غذا
4 اهداف یادگیری 1. یادگیری اصول فیزیکی جدیدترین روشهای نوین عملیات واحد 2. کاربرد عملیات واحدهای جدید در فرآوری مواد غذایی
5 روش تدریس آموزش مستقیم و معکوس، پروژه انفرادی، مطالعه گروهی، ارئه سمینار
6 وظایف دانشجو 1- انجام تکالیف کلاسی 2- پاسخ به سوالات مطروحه 3- مطالعه منابع معرفی شده و مطالب ارائه شده در جلسات کلاسی 4- ارائه سمینار در یک موضوع خاص مرتبط با سرفصل درسی
7 منبع 1. Emerging Technologies in Food Processing (2022), by Da-Wen Sun & Brijesh K. Tiwari 2. Sustainable Food Processing and Engineering Challenges (2021), by Charis M. Galanakis 3. Innovative Food Processing Technologies: Advances in Multiphysics Simulation (2021), by Kai Knoerzer, Pablo Juliano, and Cornelia Rauh 4. Advances in Food Process Engineering: Novel Processing, Preservation, and Decontamination of Foods (2022), by Gustavo V. Barbosa-Cánovas, J. Antonio Torres
8 مواد و امکانات آموزشی کامپیوتر، ویدئو پروژکتور، اینترنت، نرم افزارهای تخصصی
9 نحوه ارزشیابی 1- تکالیف کلاسی- 10% 2- سمینار -30% 3- امتحان پایان ترم-60%