1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
عملیات واحد نوین در مهندسی صنایع غذایی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با اصول مهندسی روشهای نوین عملیات واحد در مهندسی مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول مهندسی صنایع غذایی و عملیات واحد رایج در صنعت غذا |
4 |
اهداف یادگیری |
1. یادگیری اصول فیزیکی جدیدترین روشهای نوین عملیات واحد 2. کاربرد عملیات واحدهای جدید در فرآوری مواد غذایی |
5 |
روش تدریس |
آموزش مستقیم و معکوس، پروژه انفرادی، مطالعه گروهی، ارئه سمینار |
6 |
وظایف دانشجو |
1- انجام تکالیف کلاسی 2- پاسخ به سوالات مطروحه 3- مطالعه منابع معرفی شده و مطالب ارائه شده در جلسات کلاسی 4- ارائه سمینار در یک موضوع خاص مرتبط با سرفصل درسی |
7 |
منبع |
1. Emerging Technologies in Food Processing (2022), by Da-Wen Sun & Brijesh K. Tiwari 2. Sustainable Food Processing and Engineering Challenges (2021), by Charis M. Galanakis 3. Innovative Food Processing Technologies: Advances in Multiphysics Simulation (2021), by Kai Knoerzer, Pablo Juliano, and Cornelia Rauh 4. Advances in Food Process Engineering: Novel Processing, Preservation, and Decontamination of Foods (2022), by Gustavo V. Barbosa-Cánovas, J. Antonio Torres |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر، ویدئو پروژکتور، اینترنت، نرم افزارهای تخصصی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
1- تکالیف کلاسی- 10% 2- سمینار -30% 3- امتحان پایان ترم-60% |