| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | برنامه درسی دوره دکتری |
| 2 | هدف کلی | آشنایی با جنبه های مهندسی ارزیابی حسی |
| 3 | شایستگی های پایه | دروس روشهای محاسباتی- ارزیابی حسی را در مقاطع پیشین گذرانده باشند. |
| 4 | روش تدریس | تئوری- عملی- ژورنال کلاب |
| 5 | وظایف دانشجو | بررسی منابع و ارایه کلاسی انجام پروژه عملی |
| 6 | مواد و امکانات آموزشی | آزمایشگاه ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی- نرم افزارهای تخصصی |
| 7 | نحوه ارزشیابی | ارایه کلاسی انجام پروژه عملی |