1 |
مقدمه ای بر خواص فیزیکوشیمایی آب در مواد غذایی |
|
2 |
ایزوترم های جذب و دفع و مدلسازی |
|
3 |
خشک کردن هوای داغ |
|
4 |
خشک کردن پاششی |
|
5 |
خشک کردن انجمادی |
|
6 |
خشک کردن اسمزی |
|
7 |
یافته های نوین در خشک کردن مواد غذایی |
|
8 |
آبگیری مجدد مواد غذایی |
|
9 |
کاربردهای نوین خشک کردن |
|
10 |
مروری بر استارت آپ های غذایی در حوزه خشک کردن |
|
11 |
طراحی یک استارت آپ نمونه جهت استفاده از دانش خشک کردن مواد غذایی |
|
12 |
ارایه کلاسی پروژه ها |
|