دکتر محبت محبی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه ای بر خواص فیزیکوشیمایی آب در مواد غذایی
2 ایزوترم های جذب و دفع و مدلسازی
3 خشک کردن هوای داغ
4 خشک کردن پاششی
5 خشک کردن انجمادی
6 خشک کردن اسمزی
7 یافته های نوین در خشک کردن مواد غذایی
8 آبگیری مجدد مواد غذایی
9 کاربردهای نوین خشک کردن
10 مروری بر استارت آپ های غذایی در حوزه خشک کردن
11 طراحی یک استارت آپ نمونه جهت استفاده از دانش خشک کردن مواد غذایی
12 ارایه کلاسی پروژه ها