دکتر محبت محبی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنایی با ادراک چند حسی طعم
2 آشنایی با ادراک چند حسی طعم
3 بررسی اثر متقابل مزه- آروما- بافت در مواد غذایی
4 بررسی اثر متقابل مزه- آروما- بافت در مواد غذایی
5 آشنایی با مزه umami
6 آشنایی با استراتژی های نوین در تولید محصولات کم نمک
7 نورومارکتینگ در مواد غذایی
8 یافته های نوین در ادراک طعم مواد غذایی