مطالعه شناختی مدل ژل طعم دار به کمک ثبت الکتروانسفالوگرافی، پردازش سیگنال و آزمونهای سایکوفیزیکی
محمد خلیلیان موحد
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۹/۳۰
ارزیابی تأثیر خشک کردن پاششی و قرص سازی تراکم مستقیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی قرص حاصل از پودر آب انار غنی شده با ترکیبات فنلی پوست انار
جوهینا حاضری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۸/۲۸
تشدید احساس خامهای سس مایونز کمچرب مدل با استفاده از ترکیبات هیدروفوب و آروما در سامانه امولسیونی دوگانه
سعید علیزاده اصل
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۸/۲۴
ارزیابی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی مکعبهای حاصل از پودر اسفناج تولید شده به روش خشککردن کفپوشی
مریم السادات امامی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
تعیین ویژگی های حسی اسپرسو حاصل از قهوه عربیکا و روبستا در سه سطح برشتن
سحر خورشیدی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۹
تولید و ارزیابی فوم مویینه غذایی با استفاده از نانوذرات کیتوزان و عصارهی ریشهی گیاه چوبک
پردیس رستم ابادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۹
مطالعه شناختی و حسی نان کمنمک فرموله شده بر پایه برهمکنش مزه-بافت-آروما به کمک آزمونهای سایکوفیزیکی و تصویربرداری تشدید مغناطیسی عملکردی و روش های ارزیابی حسی
افشین فریدی اسفنجانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۰/۲۰
شبیهسازی ریاضی رهایش طعم دارچین در شرایط دهان به روش دینامیک سیالات محاسباتی
نرگس سامانیان باقرصاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۸/۰۲
ارزیابی اثر برهمکنش های بافت و طعم بر رفتار فرآوری دهانی و ادراک دینامیک حسی: مطالعه موردی در ژل های پر شده امولسیونی حاوی لیمونن و منتول
محمدرضا صلاحی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۷/۲۵
بررسی تاثیر افزودن اینولین و تغییر ph بر ویژگی های ژل پروتئین عدس جهت انکپسولاسیون کافئین و مطالعه رهایش آن در شرایط این- ویترو
مریم قراگوزلو
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۷/۰۹
بررسی اثر پودر پروتئین ماهی، روش سرخ کردن و تیمارهای پسا سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، انتقال جرم و ریزساختار ناگت مرغ
فاطمه حیدری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۱
مطالعه اثر آروما بر رهایش سدیم و ادراک شوری در ماتریس لیپوپروتئین جامد (slm)
کیمیا شریفی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۱
تولید کپسول امولسیون لیوفلیزه بتاکاروتن
سعید محمدی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۰
تولید میکروکپسول های حاوی اسانسهای دارچین، لیمو وآویشن: بررسی امکان کاربرد آنها در پوشش خوراکی چندلایه به منظور افزایش زمان ماندگاری خیار
شهره نیکخواه
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۱
تولید امولسیون دوگانه نوشیدنی زعفران و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و مطالعه شناختی با استفاده از ارزیابی خلق و الکتروانسفالوگرافی
سمانه نایبی فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۸
الکتروریسی عصاره سریش به عنوان نانوحامل منتول: بررسی ویژگیها و مدل سازی رهایش
سوسن رئیسی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۱۰
مهندسی فرمولاسیون دسر هوادهیشده وانیلی کمشیرین برمبنای برهمکنش بافت، رنگ و طعم
سارا پارسه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۹/۱۸
ویژگی های فیزیکوشیمیایی قرص حاصل از پودر آب هویج و کرفس تهیه شده به روش خشک کردن کفپوشی
مهسا کمالی سروستانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۱۴
مدلسازی پیش بینی تولید ترکیبات زیست فعال در ماست پروبیوتیک تولید شده از استارتر تجاری و جدایههای به دست آمده از ماستهای سنتی
مریم توکلی فدیهه
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۶/۳۱
ارزیابی بر هم کنش مزه و بافت بر ادراک چربی در یک سس امولسیونی هوادهی شده (a/o/w)
سیده فریناز صارم نژادنمینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۶/۳۱
مطالعه ی رفتار گوشت شترمرغ پوشش شده با کتیرا و ثعلب طی آبگیری اسمزی با استفاده از روشهای فیزیکوشیمیایی و تصویربرداری mr
سمانه علامتیان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۳
تولید شکلات حبابدار و امکان سنجی مقطع نگاری اشعه x در بررسی ویژگی های حبابها
مسیح سرفرازی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۱/۱۹
خشک کردن کف پوشی قارچ دکمهای و بررسی خصوصیات فیزیکی و رفتار بازجذب آب پودر قارچ در محلول نشاستهی ذرت
سعید نجات دارابی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۰/۲۵
بررسی تأثیر مزه و بافت بر ادراک چربی و مدلسازی سایکوفیزیکی آن در سس مایونز کم-چرب
محدثه مهدلو
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۰/۲۴
الکتروریزپوشانی لیکوپن با استفاده از سامانه چندلایه ای پلی ساکاریدی (صمغ دانه ریحان)- پروتئینی (زئین)
میثم کمیجانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
بررسی اثر آرد سورگوم اکسترود شده، هیدروکلوئید ها، روش های انجماد و نگهداری در شرایط انجماد بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروسکوپی، ساختاری خمیر منجمد کوکی و کیفیت کوکی حاصل از آن
نسیم حسن پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۶
بررسی تغییرات ساختاری، مدل سازی و شبیه سازی انتقال جرم طی سرخ کردن دونات به روش عمیق و هوای داغ
آرش قیطران پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۲۹
ارزیابی اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی اسنک بر پایه ی بلغور ذرت و مغز دانه آفتابگردان آجیلی
فریده صالحی پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۰/۲۲
امکانسنجی تشخیص و طبقه بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان توسط تلفن همراه
مقداد تکلوزاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۰/۰۴
نانوپوشانی لیمونن با صمغ دانه قدومه شیرازی به روش الکترواسپری و مدلسازی مکانیستیک رهایش آن در شرایط شبیه سازی شده دهان
خدیجه خوش اخلاق
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۸/۲۱
بررسی اثر متغیرهای فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فومهای جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد و کنترل کیفیت محصول با استفاده از منطق فازی
شهرام بیرقی طوسی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۴/۲۷
بررسی ویژگی های فیلم زیست تخریب پذیر جدید از سریش: ارزیابی تاثیر نوع و غلظت پلاستی سایزر
سمیرا براتیان قرقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۳/۱۲
طبقه بندی روغن های گیاهی خوراکی بر اساس نقطه دورریز و اثر اکسایش با استفاده از تحلیل تصاویر رقمی و روش های شناسایی الگو
الگا عظیمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۱۰
الکتروریسی چند لایهای نانوالیاف ژلاتین و زئین جهت درون پوشانی لیکوپن
اسماعیل چهارپاشلو
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۰۸
بهینه یابی شرایط فرایند و فرمولاسیون اسنک حاوی ماش جوانهزده
نسرین فیاض
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۰/۰۹
شبیه سازی سه بعدی فرآیند انتقال حرارت و جرم طی خشک کردن همرفت برش های سیب با استفاده از روش عددی شبه طیفی و بررسی تغییرات دمایی نمونه با استفاده از ترموگرافی مادون قرمز
آتنا پاسبان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
خشک کردن کف پوشی خامه: بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی خواص پودر
سیدعلی لعل سجادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
ارزیابی خصوصیات فیبریل های ایزوله پروتئین سویا جهت تولید میکروکپسول های چند لایه و بررسی امکان کاربرد آن به عنوان حامل دو طعم
الهام انصاری فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۶
بررسی اثر غلظت های مختلف صمغ زانتان، روش انجماد، سیکل های انجماد/ خروج از انجماد و نگهداری طی انجماد، بر ویژگی های رئولوژیکی و ساختاری خمیر منجمد شیرین وکیفیت محصول حاصل از پخت آن
مینا اکبریان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۴/۱۷
تولید نانولیپوزوم های اصلاح شده حاوی اسانس روغنی پرتقال به روش حرارتی
محمدحسین نشاسته گیر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۸
مطالعه کینتیک استخراج لیکوپن ازگوجه فرنگی طی تیمار آنزیمی و امواج فراصوت و بررسی تأثیر ترکیب امولسیون، نوع و غلظت امولسیفایر بر زیست دسترسی آزمایشگاهی لیکوپن گوجه فرنگی
علیرضا رضائی مهرآبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۹
تولید نانوحامل های فیکوسیانین اسپیرولینا پلاتنسیس و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آنها
امین سیدیعقوبی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۳/۱۰
بررسی امکان ریزپوشانی ماده طعمی (مطالعه موردی: لیمونن) در کلوئیدوزوم لایه لایه و مدلسازی رهایش آن بر اساس منطق فازی
محمد رضا امیریوسفی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۷
مدل سازی انتقال جرم طی فرایند اسمز جهت غنی سازی مدل ماده غذایی با ترکیبات فنلی پوست انار
فاطمه حامدی شهرکی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۶
بررسی تاثیر استفاده از آرد لوبیای قرمز و صمغ کتیرا در فرمولاسیون خمیرآبه و به کارگیری روش های پس از سرخ کردن ، بر میزان جذب روغن ناگت گوشت سرخ شده به روش عمیق
فرناز فرخی فرخانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۹
ارزیابی خصوصیات میکروکپسول های چندلایه حامل وانیلین و شبیه سازی رهایش تحت شرایط دهان مصنوعی بر پایه سیستم های چند عاملی
محمد نوشاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۹
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی صمغ تراوشی از درخت prunus armeniaca l و فیلم حاصل از آن
مرتضی فتحی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۸
خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی(cucumis melo) : بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی خواص پودر
محمدرضا صلاحی سینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۴/۱۰
تولید نانوحاملهای حاوی لیکوپن و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
علی آخوندزردینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۶
بررسی عملکرد wpc در ایجاد و پایداری کف پنیر و بهینه سازی تولید پودر پنیر با استفاده از خشک کردن کف پوشی
زینب ایزدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۱
تأثیر امولسیفایر ها (لسیتین، pge و dmg) و امواج فراصوت بر خصوصیات کیک بدون تخم مرغ
محمد خلیلیان موحد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۱
بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی کینیتیک انتقال جرم ماهی کیلکا به روش کف پوشی
فرناز حسن زاده راد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۱
بررسی اثر پروتئین های سدیم کازئینات، ایزوله آب پنیر، آلبومین و ژلاتین بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی موس شکلاتی
سعید میرعرب رضی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۵/۲۷
بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز، کتیرا و گلیسرول بر ویژگیهای فیزیکی ورقه های خوراکی تولید شده بر پایه کدو مسمایی
اصغر ترابی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۲/۰۹
تولید میکروکپسول های کلوئیدوزمی حامل دی استیل و مدل سازی رهایش آن در شرایط دهانی با استفاده از سیستم های چند عاملی
محسن زندی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۲/۰۷
مدل سازی فرایند سرخ کردن عمیق در شرایط اتمسفری و تحت خلا و مقایسه این دو فرایند در شیرینی رشته
سیداحمد شهیدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۷/۰۲
بررسی اثر صمغ های قدومه شهری (leidium perfoliatum) و گزانتان بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تهیه شده از آرد ترکیبی گندم- سورگوم
هادی باقری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۶/۲۷
بررسی امکان تولید و پایداری حاملهای نانو ساختار لیپیدی حاوی روغن دانه مرو
آرام بستان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۶/۲۵
ارزیابی تاثیر فراصوت بر ویژگی های عملکردی آرد و ایزوله پروتئینی عدس واریته کیمیا
بهداد شکرالهی یانچشمه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۶/۲۰
بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر ویژگی های فیزیکی، ساختاری و رئولوژیکی کیک کم چرب
سپیده امیرآبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱
بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی کینتیک انتقال جرم میگو (penaeus indicus) به روش کف پوشی
مهران عزیزپور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۹
بهینه سازی شرایط تولید پودر قارچ دکمه ای(agaricus bisporus) با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی
آتنا پاسبان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۸
ارزیابی تاثیر فرمولاسیون، پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر کینتیک انتقال جرم، خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق
نسیم حسن پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۱
ارزیابی اثر پوشش کیتوزان و سفیده تخم مرغ بر کینتیک انتقال جرم، ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت پنیر کردی سرخ شده به روش عمیق و شبیه سازی با استفاده از مدل پوسته
الهام انصاری فر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۱/۰۹
تولید و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نانوحامل هسپرتین و مدلسازی انتقال جرم آن طی رهایش با استفاده از اتوماتای سلولی