# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مبانی پایه سینتیک شیمیایی | |
2 | مبانی پایه سینتیک شیمیایی | |
3 | مقدمه ای بر سینتیک آنزیمی | |
4 | مقدمه ای بر سینتیک آنزیمی | |
5 | مقدمه ای بر سینتیک آنزیمی | |
6 | جنبه های عملی سینتیک آنزیمی | |
7 | مهار و فعال سازی قابل برگشت | |
8 | مهار و فعال سازی قابل برگشت | |
9 | مهار غیر قابل برگشت | |
10 | مهار غیر قابل برگشت | |
11 | اثر pH بر فعالیت آنزیم | |
12 | اثر pH بر فعالیت آنزیم | |
13 | اثر حرارت بر فعالیت آنزیم | |
14 | اثر حرارت بر فعالیت آنزیم | |
15 | آنزیم های غذایی | |
16 | آنزیم های غذایی | |
17 | آنزیم های غذایی | |
18 | آنزیم های غذایی | |
19 |