فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۵۰

اثر تشکیل فیبریل از پروتئین های سویا القا شده بوسیله مایکروویو بر ویژگی‌های ریخت شناسی، ساختاری و امولسیونی

رعنا افخمی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

تولید و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی اولئوژل بر پایه ی کانژوگه های ایزوله ی پروتئین سویا-صمغ ژلان اصلاح شده با امواج فراصوت

یاسمن حسین پور
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

کف پایدار حاصل از سامانه سه جزئی پروتئین آب‌پنیر/عصاره شیرین‌بیان/سدیم آلژینات به عنوان جایگزین چربی و قند در کیک زرد

سلماسادات فتاح جهرمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

پایدارسازی آنتوسیانین و بتاکاروتن بارگذاری شده در امولژل بر پایه کانژوگه پروتئین سویا و صمغ ژلان و مطالعه‌ی اثر هم‌افزایی در پایداری آن‌ها در برابر تابش فرابنفش

سید مهدی طباطبائی قمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

امولسیون فوم ژل مبتنی بر عصاره ساپونینی ریشه چوبک و صمغ ژلان

یگانه سابقی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

کاتیون های با ارزش تغذیه ای، چگونه می توانند فیبریلاسیون پروتئین های آب پنیر را تحت تاثیر قرار دهند؟ -از منظر ریخت شناسی، ساختاری و بین سطحی-

زهرا کاظمی طاسکوه
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۱/۳۰

امولسیون‌ژل کانژوگه میلارد متشکل از پساب پخت نخود و صمغ ژلان

پریسا شیرزادی قلعه شاهی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۲/۲۳

طراحی ژل هوادهی‌شده کنژوگه پروتئین آب‌پنیر-صمغ ژلان با روش انعقاد سرد برای رسانش آنتوسیانین‌ها

محمدرضا محمدزاده اول
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۲/۲۳

ژل هوادهی شده مبتنی بر کانژوگه ایزوله پروتئین سویا - صمغ ژلان حاصل از واکنش مایلارد

ستایش فردوسیان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۰۴

طراحی هیدروژل کامپوزیت ژلاتین و پروتئین سفیده‏ ی تخم‌مرغ حاوی کورکومین بارگذاری شده در نیوزوم به روش انعقاد سرد با استفاده از پیش‏ تیمار فراصوت و ترانس‏ گلوتامیناز

معین بشاش
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

بررسی اثر جایگزینی آرد کینوا بجای پودر شیر خشک بدون چربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده پرچرب تولید شده به روش فرآیند بدون آب گیری در طی نگهداری سرد

فاطمه الکبیسی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۷

اصلاح خصوصیات ژل‌کنندگی ژلاتین با صمغ دانه‌ی "به" و بررسی ویژگی‌های ساختاری و بافتی آئروژل متناظر

سیده صبا احمدزاده هاشمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۷

بررسی خواص عملکردی کانژوگه ایزوله پروتئین سویا - صمغ ژلان حاصل از واکنش مایلارد

یاسمن لوائی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۰۹

تهیه و تعیین مشخصات ژلهای دوگانه حاصل از ایزوله پروتئین آب پنیر و بررسی ویژگیهای رهایش، پایداری و آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی کورکومین و گالیک اسید بارگذاری شده در آنها

سیده بهناز هاشمی کروئی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۴/۱۳

بهینه سازی استخراج پروتئین از دانه کینوای بومی ایران) (chenopodium botrys l. و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن

فریناز عارفیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۱۲/۲۴

بررسی خصوصیات هیدروژل حاصل از پروتئین- موسیلاژ دانه چیا با روش انعقاد سرد به عنوان حامل کورکومین

مریم نفر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۰۶

طراحی و تولید امولسیون روغن در آب پایدار شده با کانژوگه پروتئین آب ‏پنیر- صمغ ژلان بعنوان حامل برای بتا-کاروتن

مجید نوش کام
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۲۵

بهینه‌سازی جایگزینی چربی با ژل آلوئه‏ورا در فرمولاسیون سس مایونز کم‌چرب

مریم اکبری گورچین قلعه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۲/۱۱

طراحی هیدروژل پروتئین آب پنیر - صمغ ژلان با روش انعقاد سرد به عنوان حامل آهن

زهرا کاظمی طاسکوه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۰

بررسی ویژگی های اتصال سافرانال با ایزوله پروتئین آب پنیردر محیط های آبی با شرایط مختلف

سمیرا فیضی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۰/۱۸

مطالعه پروتئومیکسی و متابولومیکسی اثر رسیدگی میوه زیتون (olea europea l.) بر برخی ترکیبات فنلی ارقام ماری و شنگه و تعیین زیست نشانگرهای پروتئینی

مهدی کاویانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۸/۲۱

ارزیابی برهمکنش بین پروتئین‌های شیر و بتاکاروتن و تعیین ویژگی های کمپلکس

زهرا اله داد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

بررسی کاهش نیتریت توسط ویتامین c و آلفا-توکوفرول درون پوشانی شده در شبکه بیوپلیمری کنسانتره پروتئین آب پنیر-کیتوزان

پونه مجتهدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۰۶

تاثیر ایجاد اتصالات عرضی توسط آنزیم ترانس¬گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های ژل رنتی شیر شتر

سیدسعید حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۷/۱۷

بهینه سازی تثبیت آنزیم رنین بر نانوذرات کیتوزان- fe3o4 تولید شده به روش رسوب شیمیایی همزمان

سمانه سیفی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۳۱

بهینه سازی فرآیند درون پوشانی آنزیم رنین به روش ژل شدن یونی و کمپلکس پلی الکترولیتی

سعیده حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۳۱

استخراج صمغ دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی های عملکردی، رئولوژیکی و ضد اکسایشی آن

الناز قبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۳/۳۰

بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری صمغ کیتوزان

ارزو عباسی مایوان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۲/۱۶

مطالعه اثر اسیدهای آلی مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی گوشت شتر

مهسان ایرجی فر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۳۰

بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و عملکردی آرد هسته خرما (واریته قصب) و امکان استفاده از آن در همبرگر

سمیرا اسمعیل زاده آشینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۵

بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر بدون آبگیری کنجد در طی نگهداری سرد

فائزه الحسن
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۹/۰۸

بررسی اثر جایگزینی چربی با ژل آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی پنیر فرآوری شده گسترش پذیر کم چرب

دانیال صدیقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

بهینه سازی برخی پارامترها در خشک کردن پاششی عصاره ‏زرشک (‏berberis vulgaris‏) با استفاده از روش سطح پاسخ

عاطفه قلاسی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۴/۲۰

مقایسه اثر اسانس های رزماری، مرزنجوش ، میخک و مریم گلی بر ویژگی های شیمیایی، حسی و ضد اکسایشی ناگت مرغ

بهرام قاسمی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۳/۱۳

بررسی تاثیر آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و اکسایشی همبرگر

وحیده سالار کریمی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۲۷

امکان شناسایی ذرات استخوان در خمیر مرغ به روش رادیوگرافی دیجیتال و سی تی اسکن

سید محمد حسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۱/۲۴

بهینه یابی فرآیند اکستروژن و بررسی خصوصیات عملکردی و فیزیکوشیمیایی فرآورده اکسترود شده حاوی آرد کامل گندم و آرد کنجد چربی گیری شده

مونا طیّبی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۸

بررسی اثر دو روش حرارت دهی متداول و میکروویو بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی کونژوگه حاصل از واکنش مایلارد بین سرم آلبومین گاوی و مالتودکسترین

فرزانه نصراله زاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۳

بهینه سازی استخراج، تخلیص و بررسی ویژگی های آنزیم پروتئاز از میوه های گیاه ویتانیا کوآگولانس

سعیده شوندی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۳/۳۱

بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی سویا و تاثیر آن بر ویژگی های ژل تهیه شده با آنزیم ترانس گلوتامینازمیکروبی

بهداد شکرالهی یانچشمه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۲/۲۱

بررسی اثر صمغ قدومه شیرازی و ph بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب پایدار شده با ایزوله پروتئین سویا

مریم وطن چیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۲/۱۷

بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی ( zataria multiflora) در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل الای رنگین کمان پرورشی (oncorhynchus mykiss ) طی نگهداری سرد

مهرنوش میری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۵

استخراج موسیلاژ دانه به با استفاده ازامواج فراصوت و ارزیابی خواص عملکردی آن

عاطفه فرهمند
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۳/۰۶

تأثیر شدت فرکانس و زمان بر آبگیری اسمزی دانه های انار با استفاده از فراصوت

مُطهره نصیری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۱/۰۹

بررسی اثر ph، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ

مجتبی دهقان دهنوی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۰/۲۸

بررسی اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (map) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه

سارا خسروشاهی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

بهینه‌سازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله و بررسی خواص عملکردی ایزوله حاصل

سمیرا فیضی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۸/۲۷

ارزیابی تاثیر فراصوت بر ویژگی های عملکردی آرد و ایزوله پروتئینی عدس واریته کیمیا

بهداد شکرالهی یانچشمه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۲۰

تاثیر تیمارهای برشته نمودن، خیساندن و بلانچینگ بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر کنجد

زهرا احمدیان کوچکسرائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۰۵

مطالعه اثر حلال بر غلظت ترکیبات پلی فنلی و فعالیت جذب رادیکال آزاد در عصاره گل انار

زهرا یوسفی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۱/۲۷