تهیه امولسیون ژل دوشبکه پروتئینی با استفاده از پروتئین های ایزوله سویا و سفیده تخم مرغ: و تقویت شبکه ژل توسط اتصال عرضی آنزیمی با ترانس گلوتامینار و القای اسیدی شدن توسط گلوکونو-دلتا-لاکتون
فاطمه تقی پورطالش
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
خواص فیزیکوشیمیایی و تکنولوژیکی اولئوژلها: تاثیر نقطه ذوب موم و درجه اشباعیت روغن
فائزه رجبیون شیروان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۱۰/۱۸
بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری صمغ کیتوزان
ارزو عباسی مایوان
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
امولسیونژل کانژوگه میلارد متشکل از پساب پخت نخود و صمغ ژلان
پریسا شیرزادی قلعه شاهی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۹
تهیه و تعیین مشخصات ژل های دوگانه (بایژل) حاصل از ایزوله پروتئین آب پنیر و بررسی ویژگی های رهایش، پایداری و آنتی اکسیدانی ترکیبات پلی فنلی کورکومین و اسید گالیک بارگذاری شده در آن ها
سیده بهناز هاشمی کروئی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
ژل هوادهی مبتنی بر کانژوگه ایزوله پروتئین سویا-صمغ ژلان حاصل از واکنش مایلارد
ستایش فردوسیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۷
مقایسه تاثیر انواع برهمکنشهای کووالانسی و غیرکووالانسی بر ویژگیهای بین سطحی نانوذره مرکب ایزوله پروتئین سویا-کیتوزان در سامانه فومولسیون پیکرینگ
یگانه رجب زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۳۰
تولید و بررسی خصوصیات نانوذرات مرکب ایزوله پروتئین سویا - کیتوزان حاصل از برهم کنش های متفاوت -الکترواستاتیک، مایلارد و آنزیمی-
نرگس احمدی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۳۰
اثر تشکیل فیبریل از پروتئین های سویا القا شده بوسیله مایکروویو بر ویژگیهای ریخت شناسی، ساختاری و امولسیونی
رعنا افخمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
تولید و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی اولئوژل بر پایه ی کانژوگه های ایزوله ی پروتئین سویا-صمغ ژلان اصلاح شده با امواج فراصوت
یاسمن حسین پور
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
کف پایدار حاصل از سامانه سه جزئی پروتئین آبپنیر/عصاره شیرینبیان/سدیم آلژینات به عنوان جایگزین چربی و قند در کیک زرد
سلماسادات فتاح جهرمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
پایدارسازی آنتوسیانین و بتاکاروتن بارگذاری شده در امولژل بر پایه کانژوگه پروتئین سویا و صمغ ژلان و مطالعهی اثر همافزایی در پایداری آنها در برابر تابش فرابنفش
سید مهدی طباطبائی قمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
امولسیون فوم ژل مبتنی بر عصاره ساپونینی ریشه چوبک و صمغ ژلان
یگانه سابقی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۹
امولسیون ژل با فاز داخلی بالا پایدار شده با کونژوگه پروتئین آب پنیر - صمغ ژلان بعنوان جایگزین چربی در سوسیس
اعظم ستاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۴/۱۰
کاتیون های با ارزش تغذیه ای، چگونه می توانند فیبریلاسیون پروتئین های آب پنیر را تحت تاثیر قرار دهند؟ -از منظر ریخت شناسی، ساختاری و بین سطحی-
زهرا کاظمی طاسکوه
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۱/۳۰
طراحی ژل هوادهیشده کنژوگه پروتئین آبپنیر-صمغ ژلان با روش انعقاد سرد برای رسانش آنتوسیانینها
محمدرضا محمدزاده اول
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۲/۲۳
طراحی هیدروژل کامپوزیت ژلاتین و پروتئین سفیده ی تخممرغ حاوی کورکومین بارگذاری شده در نیوزوم به روش انعقاد سرد با استفاده از پیش تیمار فراصوت و ترانس گلوتامیناز
معین بشاش
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۸
بررسی اثر جایگزینی آرد کینوا بجای پودر شیر خشک بدون چربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده پرچرب تولید شده به روش فرآیند بدون آب گیری در طی نگهداری سرد
فاطمه الکبیسی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۷
اصلاح خصوصیات ژلکنندگی ژلاتین با صمغ دانهی "به" و بررسی ویژگیهای ساختاری و بافتی آئروژل متناظر
سیده صبا احمدزاده هاشمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۷
بررسی خواص عملکردی کانژوگه ایزوله پروتئین سویا - صمغ ژلان حاصل از واکنش مایلارد
یاسمن لوائی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۰۹
بهینه سازی استخراج پروتئین از دانه کینوای بومی ایران) (chenopodium botrys l. و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
فریناز عارفیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۲/۲۴
بررسی خصوصیات هیدروژل حاصل از پروتئین- موسیلاژ دانه چیا با روش انعقاد سرد به عنوان حامل کورکومین
مریم نفر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۲/۰۶
طراحی و تولید امولسیون روغن در آب پایدار شده با کانژوگه پروتئین آب پنیر- صمغ ژلان بعنوان حامل برای بتا-کاروتن
مجید نوش کام
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۶/۲۵
بهینهسازی جایگزینی چربی با ژل آلوئهورا در فرمولاسیون سس مایونز کمچرب
مریم اکبری گورچین قلعه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۱
طراحی هیدروژل پروتئین آب پنیر - صمغ ژلان با روش انعقاد سرد به عنوان حامل آهن
زهرا کاظمی طاسکوه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۰
بررسی ویژگی های اتصال سافرانال با ایزوله پروتئین آب پنیردر محیط های آبی با شرایط مختلف
سمیرا فیضی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۰/۱۸
مطالعه پروتئومیکسی و متابولومیکسی اثر رسیدگی میوه زیتون (olea europea l.) بر برخی ترکیبات فنلی ارقام ماری و شنگه و تعیین زیست نشانگرهای پروتئینی
مهدی کاویانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۸/۲۱
ارزیابی برهمکنش بین پروتئینهای شیر و بتاکاروتن و تعیین ویژگی های کمپلکس
زهرا اله داد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
بررسی کاهش نیتریت توسط ویتامین c و آلفا-توکوفرول درون پوشانی شده در شبکه بیوپلیمری کنسانتره پروتئین آب پنیر-کیتوزان
پونه مجتهدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۰۶
تاثیر ایجاد اتصالات عرضی توسط آنزیم ترانس¬گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های ژل رنتی شیر شتر
سیدسعید حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۷/۱۷
بهینه سازی تثبیت آنزیم رنین بر نانوذرات کیتوزان- fe3o4 تولید شده به روش رسوب شیمیایی همزمان
سمانه سیفی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۳۱
بهینه سازی فرآیند درون پوشانی آنزیم رنین به روش ژل شدن یونی و کمپلکس پلی الکترولیتی
سعیده حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۳۱
استخراج صمغ دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی های عملکردی، رئولوژیکی و ضد اکسایشی آن
الناز قبادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۳/۳۰
مطالعه اثر اسیدهای آلی مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی گوشت شتر
مهسان ایرجی فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۳۰
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و عملکردی آرد هسته خرما (واریته قصب) و امکان استفاده از آن در همبرگر
سمیرا اسمعیل زاده آشینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۵
بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر بدون آبگیری کنجد در طی نگهداری سرد
فائزه الحسن
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۹/۰۸
بررسی اثر جایگزینی چربی با ژل آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی پنیر فرآوری شده گسترش پذیر کم چرب
دانیال صدیقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
بهینه سازی برخی پارامترها در خشک کردن پاششی عصاره زرشک (berberis vulgaris) با استفاده از روش سطح پاسخ
عاطفه قلاسی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۴/۲۰
مقایسه اثر اسانس های رزماری، مرزنجوش ، میخک و مریم گلی بر ویژگی های شیمیایی، حسی و ضد اکسایشی ناگت مرغ
بهرام قاسمی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۳/۱۳
بررسی تاثیر آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و اکسایشی همبرگر
وحیده سالار کریمی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۷
امکان شناسایی ذرات استخوان در خمیر مرغ به روش رادیوگرافی دیجیتال و سی تی اسکن
سید محمد حسینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۴
بهینه یابی فرآیند اکستروژن و بررسی خصوصیات عملکردی و فیزیکوشیمیایی فرآورده اکسترود شده حاوی آرد کامل گندم و آرد کنجد چربی گیری شده
مونا طیّبی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۸
بررسی اثر دو روش حرارت دهی متداول و میکروویو بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی کونژوگه حاصل از واکنش مایلارد بین سرم آلبومین گاوی و مالتودکسترین
فرزانه نصراله زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۳
بهینه سازی استخراج، تخلیص و بررسی ویژگی های آنزیم پروتئاز از میوه های گیاه ویتانیا کوآگولانس
سعیده شوندی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۳/۳۱
بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و عملکردی ایزوله پروتئینی سویا و تاثیر آن بر ویژگی های ژل تهیه شده با آنزیم ترانس گلوتامینازمیکروبی
بهداد شکرالهی یانچشمه
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۲/۲۱
بررسی اثر صمغ قدومه شیرازی و ph بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب پایدار شده با ایزوله پروتئین سویا
مریم وطن چیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۷
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی ( zataria multiflora) در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل الای رنگین کمان پرورشی (oncorhynchus mykiss ) طی نگهداری سرد
مهرنوش میری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۵
استخراج موسیلاژ دانه به با استفاده ازامواج فراصوت و ارزیابی خواص عملکردی آن
عاطفه فرهمند
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۳/۰۶
تأثیر شدت فرکانس و زمان بر آبگیری اسمزی دانه های انار با استفاده از فراصوت
مُطهره نصیری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۹
بررسی اثر ph، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ
مجتبی دهقان دهنوی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۸
بررسی اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (map) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه
سارا خسروشاهی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۰
بهینهسازی استخراج پروتئین دانه شنبلیله و بررسی خواص عملکردی ایزوله حاصل
سمیرا فیضی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۸/۲۷
ارزیابی تاثیر فراصوت بر ویژگی های عملکردی آرد و ایزوله پروتئینی عدس واریته کیمیا
بهداد شکرالهی یانچشمه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۶/۲۰
تاثیر تیمارهای برشته نمودن، خیساندن و بلانچینگ بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر کنجد
زهرا احمدیان کوچکسرائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۶/۰۵
مطالعه اثر حلال بر غلظت ترکیبات پلی فنلی و فعالیت جذب رادیکال آزاد در عصاره گل انار