1 |
بیوشیمی عمومی |
مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز |
کارشناسی |
2 |
بیوشیمی عمومی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
3 |
تجزیه مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
4 |
شیمی وبیوشیمی مواد غذایی 1 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
5 |
طرحهای آزمایشی درصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
6 |
کارآموزی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
7 |
روشهای پیشرفته آماری |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
8 |
روشهای پیشرفته آماری وصنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
9 |
روشهای تجزیه فیزیکی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
10 |
شیمی پروتئین |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
11 |
سامانه های رسانش ترکیبات زیست فعال |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
12 |
سینتیک آنزیم |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
13 |
شیمی ویژگی های حسی (رنگ- طعم وبافت ) |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
14 |
کاربردکامپیوتر وآماردرتحقیقات صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
دکتری (Ph.D) |
15 |
کاربردکامپیوتردرتحقیقات صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) |
دکتری (Ph.D) |