لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 بیوشیمی عمومی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 بیوشیمی عمومی علوم باغبانی ومهندسی فضای سبز کارشناسی
3 تجزیه مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
4 شیمی وبیوشیمی مواد غذایی 1 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
5 طرحهای آزمایشی درصنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
6 کارآموزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
7 روشهای پیشرفته آماری علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
8 روشهای پیشرفته آماری وصنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
9 روشهای تجزیه فیزیکی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
10 شیمی پروتئین علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
11 سینتیک آنزیم علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
12 شیمی ویژگی های حسی (رنگ- طعم وبافت ) علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
13 کاربردکامپیوتر وآماردرتحقیقات صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)
14 کاربردکامپیوتردرتحقیقات صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)