# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه ای بر تجزیه فیزیکی مواد غذایی | |
2 | رنگ سنجی- مقدمه | |
3 | رنگ سنجی - مبانی فیزیولوژیکی رنگ | |
4 | رنگ سنجی - سیستم های اندازه گیری رنگ | |
5 | رنگ سنجی - ملاحظات عملی در اندازه گیری رنگ | |
6 | گرماسنجی - مقدمه | |
7 | گرما سنجی - علم مواد | |
8 | گرما سنجی - اصول و روش TGA | |
9 | گرماسنجی - اصول و روش DSC | |
10 | گرما سنجی - کاربردها | |
11 | رئولوژی - مقدمه | |
12 | رئولوژی - مبانی | |
13 | رئولوژی - مبانی | |
14 | رئولوژی - مدل های رئولوژیکی سیالات | |
15 | رئولوژی - رئومتری | |
16 | رئولوژی - رئومتری | |
17 | رئولوژی - رئومتری | |
18 | رئولوژی - رئومتری | |
19 | گرما سنجی - کاربردها |