# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | ویژگی های فیزیکو شیمیایی اسید های آمینه | |
2 | مقدمه | |
3 | ویژگی های فیزیکو شیمیایی اسید های آمینه | |
4 | ویژگی های فیزیکو شیمیایی اسید های آمینه | |
5 | ساختار پروتئین | |
6 | ساختار پروتئین | |
7 | ساختار پروتئین | |
8 | دناتوراسیون پروتئین | |
9 | دناتوراسیون پروتئین | |
10 | دناتوراسیون پروتئین | |
11 | ویژگی های عملکردی پروتئین | |
12 | ویژگی های عملکردی پروتئین | |
13 | ویژگی های عملکردی پروتئین | |
14 | اصلاح فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی پروتئین | |
15 | اصلاح فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی پروتئین | |
16 | اصلاح فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی پروتئین |