سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آب - مقدمه
2 مقدمه ای بر شیمی مواد غذایی
3 آب - ویژگی های فیزیکی
4 آب - ویژگی های شیمیایی
5 آب - ساختار یخ و آب مایع
6 آب - محلول های آبی
7 آب - فعالیت آب
8 پروتئین - مقدمه
9 پروتئین - ویژگی های فیزیکو شیمیایی اسیدهای آمینه
10 پروتئین - ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسیدهای آمینه
11 پروتئین - ساختار
12 پروتئین - دناتوراسیون
13 پروتئین - ویژگی های عملکردی
14 پروتئین - پروتئین های حیوانی
15 پروتئین - پروتئین های گیاهی
16 لیپید - مقدمه
17 لیپید - اجزاء اصلی
18 لیپید - اجزاء اصلی
19 لیپید - جنبه های فیزیکی
20 لیپید - جنبه های فیزیکی
21 لیپید - واکنشهای شیمیایی
22 لیپید - واکنش های شیمیایی
23 لیپید - آنتی اکسیدان ها
24 کربوهیدرات - مقدمه
25 کربوهیدرات - مونو ساکاریدها
26 کربوهیدرات - مونو ساکارید ها
27 کربوهیدرات - الیگو ساکاریدها
28 کربوهیدرات - الیگو ساکاریدها
29 کربوهیدرات - پلی ساکاریدها
30 کربوهیدرات - پلی ساکاریدها
31 مرور و رفع اشکال
32 مرور و رفع اشکال
33 مرور و رفع اشکال
34 مرور و رفع اشکال
35 مرور و رفع اشکال
36 مرور و رفع اشکال