# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه ای بر تجزیه مواد غذایی | |
2 | مقدمه ای بر تجزیه مواد غذایی | |
3 | نمونه برداری و آماده سازی نمونه | |
4 | ارزیابی داده های تجزیه ای | |
5 | ارزیابی داده های تجزیه ای | |
6 | تجزیه رطوبت و مواد جامد کل | |
7 | تجزیه رطوبت و مواد جامد کل | |
8 | تجزیه خاکستر | |
9 | تجزیه مواد معدنی | |
10 | تجزیه پروتئین | |
11 | تجزیه پروتئین | |
12 | تجزیه چربی | |
13 | تجزیه چربی | |
14 | تجزیه کربوهیدرات | |
15 | تجزیه کربوهیدرات | |
16 | پی اچ و اسیدیته قابل تیتر |