طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس به ارزش 2 واحد تئوری جزو دروس اصلی و الزامی رشته مهندسی علوم دام می باشد.
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با اصول و مبانی فرآوری و نگهداری تولیدات خوراکی دام و طیور
3 شایستگی های پایه گذراندن دروس پیش نیاز و حضور ذهنی کافی نسبت به محتوای دروس قبلی
4 اهداف یادگیری تبیین زنجیره تولید محصولات دامی و اهمیت ، جایگاه و فرآوری در آن و شناخت ترکیبات شیمیایی و عوامل کاهش دهنده کیفیت در ارتباط با نگهداری و فرآوری و آشنایی با اصول کلی فرآوری گوشت، شیر و ....
5 روش تدریس طرح اساسی ترین سوالات مرتبط با سرفصل، مشارکت دانشجویان و متعاقبا ارائه سرفصل درس
6 وظایف دانشجو حضور به موقع، مشارکت فعالانه در مباحث درسی، مطالعه هفتگی و آمادگی جهت شرکت در آزمونها و نظام ارزشیابی تعریف شده
7 منبع 1- تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، مرتضوی سیدعلی و ....، دانشگاه فردوسی مشهد،1374 2- علوم و صنایع گوشت،رکنی نوردهر،دانشگاه تهران،1382 3- ارزیابی کیفیت و فراوری تخم مرغ با نگاه کاربردی،کریم زاده صادق،تهران،1387
8 مواد و امکانات آموزشی تخته و گچ، وایت برد، فیلم آموزشی، اسلاید، کتب و مقالات
9 نحوه ارزشیابی ارزیابی شفاهی، ارزیابی مستمر، امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم