| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس به ارزش 2 واحد تئوری جزو دروس اصلی و الزامی رشته مهندسی علوم دام می باشد. |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول و مبانی فرآوری و نگهداری تولیدات خوراکی دام و طیور |
| 3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس پیش نیاز و حضور ذهنی کافی نسبت به محتوای دروس قبلی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
تبیین زنجیره تولید محصولات دامی و اهمیت ، جایگاه و فرآوری در آن و شناخت ترکیبات شیمیایی و عوامل کاهش دهنده کیفیت در ارتباط با نگهداری و فرآوری و آشنایی با اصول کلی فرآوری گوشت، شیر و .... |
| 5 |
روش تدریس |
طرح اساسی ترین سوالات مرتبط با سرفصل، مشارکت دانشجویان و متعاقبا ارائه سرفصل درس |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع، مشارکت فعالانه در مباحث درسی، مطالعه هفتگی و آمادگی جهت شرکت در آزمونها و نظام ارزشیابی تعریف شده |
| 7 |
منبع |
1- تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، مرتضوی سیدعلی و ....، دانشگاه فردوسی مشهد،1374
2- علوم و صنایع گوشت،رکنی نوردهر،دانشگاه تهران،1382
3- ارزیابی کیفیت و فراوری تخم مرغ با نگاه کاربردی،کریم زاده صادق،تهران،1387 |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تخته و گچ، وایت برد، فیلم آموزشی، اسلاید، کتب و مقالات |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شفاهی، ارزیابی مستمر، امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم |