ژل هوادهی مبتنی بر کانژوگه ایزوله پروتئین سویا-صمغ ژلان حاصل از واکنش مایلارد
ستایش فردوسیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۷
بررسی اثر بسته بندی اتمسفر و رطوبت اصلاح شده -mahp- بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی لیمو ترش مدلسازی سرعت تنفس و رطوبت نسبی در بسته بندی
پروین بقری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۴/۱۲
اثر تشکیل فیبریل از پروتئین های سویا القا شده بوسیله مایکروویو بر ویژگیهای ریخت شناسی، ساختاری و امولسیونی
رعنا افخمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
کف پایدار حاصل از سامانه سه جزئی پروتئین آبپنیر/عصاره شیرینبیان/سدیم آلژینات به عنوان جایگزین چربی و قند در کیک زرد
سلماسادات فتاح جهرمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
امولسیون ژل با فاز داخلی بالا پایدار شده با کونژوگه پروتئین آب پنیر - صمغ ژلان بعنوان جایگزین چربی در سوسیس
اعظم ستاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۴/۱۰
بررسی اثر پودر پروتئین ماهی، روش سرخ کردن و تیمارهای پسا سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، انتقال جرم و ریزساختار ناگت مرغ
فاطمه حیدری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۱
اثر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاسته سورگوم
فاطمه شکرالهی گاوزن
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۷
بررسی اثر جایگزینی آرد کینوا بجای پودر شیر خشک بدون چربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده پرچرب تولید شده به روش فرآیند بدون آب گیری در طی نگهداری سرد
فاطمه الکبیسی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۷
انکپسولاسیون باکتری lactobacillus acidophilus در میکروذرات جامد چربی (slms): بررسی زنده مانی باکتریهای انکپسوله شده و تعیین ویژگیهای slms
مهران کاظمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۰۳
امکان سنجی تولید کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد کینوا، سنجد و کدو حلوایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
مهشاد مددی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۱/۳۰
بررسی تاثیر لاکتات کلسیم، سیستئین و نوع بسته بندی بر کیفیت کاهوی برش خورده رقم رومین و تعیین عمر انبارمانی آن: طراحی و مدل سازی ریاضی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده منفذدار (pm-map)
بهاره سالمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۴/۰۷
بررسی اثر متغیرهای اکستروژن بر ویژگی های آرد کامل جودوسر و سنجد و فرمولاسیون پودر نوشیدنی بر پایه نسبت های مختلف آنها
شهره تاتاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۳/۱۸
بهینه سازی استخراج پروتئین از دانه کینوای بومی ایران) (chenopodium botrys l. و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
فریناز عارفیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۲/۲۴
بررسی امکان تولید ذرات بیوپلیمری از طریق برهمکنش پروتئین نخود خلر (lathyrus sativus) و صمغ دانه قدومه شیرازی (alyssum homolocarpum) به منظور انکپسولاسیون کورکومین(curcumin) و مطالعه سینتیک رهایش آن
محمد قبادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۶
بررسی تأثیر صمغهای یونی و غیر یونی، نمک و ph بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نشاسته کینوا
نسترن اکبرزاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۵
بهینه یابی فرمولاسیون و متغیرهای اکستروژن در تولید اسنک حاوی مخلوط آرد کینوا و گندم5درصد سن زده
آسیه قیافه شیرزادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۰۵
بهینهسازی جایگزینی چربی با ژل آلوئهورا در فرمولاسیون سس مایونز کمچرب
مریم اکبری گورچین قلعه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۱
فرمولاسیون و غنی سازی کیک فاقد گلوتن با آرد کینوا بر پایه آرد برنج و ارزن به روش سطح پاسخ
میکائیل جدیدی زرگر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۶
پوشینهدارسازی دو ترکیب لوپولون و زانتوهومول گیاه رازک و بررسی امکان جایگزینی آنها با نیتریت مورد استفاده در سوسیس کوکتل
ندا خطیب
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۶/۱۷
بهینه سازی فرمولاسیون دمنوش مخلوط برگ قاصدک،چای سبز، چای ترش و دارچین
سپیده دارائی پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۲/۱۴
فرمولاسیون سس بر پایه کنسانتره انار، زرشک و چغندر لبویی: ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن
هدیه کشمیری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۶
تشخیص اشرشیاکلی o157 h7در لاشه مرغ کشتار شده در منطقه (کربلا _عراق) با استفاده از تکنیک pcr
احمد عبدالامیر حسین الخزعل
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۴/۲۳
استخراج صمغ دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی های عملکردی، رئولوژیکی و ضد اکسایشی آن
الناز قبادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۳/۳۰
بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری صمغ کیتوزان
ارزو عباسی مایوان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۲/۱۶
مطالعه اثر اسیدهای آلی مختلف بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی گوشت شتر
مهسان ایرجی فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۳۰
بررسی تاثیر پلاسمای سرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران
مریم اکبریان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۵
بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و عملکردی آرد هسته خرما (واریته قصب) و امکان استفاده از آن در همبرگر
سمیرا اسمعیل زاده آشینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۵
بهینه یابی فرمولاسیون کوکتل آب میوه بر پایه هویج، زرشک و سیب با استفاده از صمغ زانتان و بررسی ویژگی های فرمول بهینه در طی زمان نگهداری
مرضیه فرخی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۰/۱۲
بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر بدون آبگیری کنجد در طی نگهداری سرد
فائزه الحسن
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۹/۰۸
بهینهسازی شرایط فرآیند و فرمول در تولید اسنک حجیم حاوی آرد کنجاله بنه و بررسی امکان استفاده از روغن بنه در پوشش
بهنام فیوضی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۷/۰۵
بررسی اثر جایگزینی چربی با ژل آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی پنیر فرآوری شده گسترش پذیر کم چرب
دانیال صدیقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری
فاطمه ژانداری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۵
بررسی اثر عوامل مختلف بر تولید پودر سیب (golden delicious) با روش خشک کردن کف پوشی
جوهینا حاضری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۱۹
مقایسه اثر اسانس های رزماری، مرزنجوش ، میخک و مریم گلی بر ویژگی های شیمیایی، حسی و ضد اکسایشی ناگت مرغ
بهرام قاسمی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۳/۱۳
بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری و ارزیابی تاثیر آب انار بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن
حنان لشکری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۲/۰۷
بررسی تاثیر آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و اکسایشی همبرگر
وحیده سالار کریمی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۷
امکان شناسایی ذرات استخوان در خمیر مرغ به روش رادیوگرافی دیجیتال و سی تی اسکن
سید محمد حسینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۴
اثر جایگزینی چربی با ژل آلئوورا بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس آلمانی
شکیبا کیانیانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۴
فرمولاسیون پاستیل زرشک و بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان و آگار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
زهره راستگوی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۱۲
ارزیابی تأثیر متغیر های فرآیند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و حسی فراورده اکسترود شده خلر و آرد حاصل از آن
نسترن اکبرزاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۹/۱۷
بررسی افزایش ترکیبات فنلی برگه هویج فرنگی (daucus carota) با تیمار اولتراسوند - اسمز در عصاره چای ترش و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ
محمد مالکی آیسک
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۹/۰۲
بهینه یابی فرآیند اکستروژن و بررسی خصوصیات عملکردی و فیزیکوشیمیایی فرآورده اکسترود شده حاوی آرد کامل گندم و آرد کنجد چربی گیری شده
مونا طیّبی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۸
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی ( zataria multiflora) در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل الای رنگین کمان پرورشی (oncorhynchus mykiss ) طی نگهداری سرد
مهرنوش میری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۵
بررسی اثر جایگزینی شیرگاو با شیر کنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست در طی نگهداری سرد
عادله نعمت الهی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۳
مطالعه اثر رفع انجماد گوشت گوسفند تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا بر مصرف انرژی و کیفیت آن (اندازه گیری و مدلسازی)
سمیه بهفر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۴
اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و خلاء بر اکسیداسیون پروتئین، چربی و رنگ گوشت چرخ شده شتر
اعظم شریف پورلاطانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۵
تأثیر آبغوره بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی عضله دو سر ران (biceps femoris) گاو
فرشته سبزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۳
بررسی اثر ph، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ
مجتبی دهقان دهنوی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۰/۲۸
بررسی ارتباط بین پروتئوم و برخی ویژگی های کیفی گوشت شتر
یونس زاهدی دیزج یکان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۷/۲۷
بررسی تاثیر فیبررژیمی گندم و چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل
محمد قبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۰۱
کاربرد روش سریع بینی الکترونیکی برای تشخیص شروع فساد ماهی کیلکا
میثم وجدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۲/۱۱
تاثیر تیمارهای برشته نمودن، خیساندن و بلانچینگ بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر کنجد
زهرا احمدیان کوچکسرائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۶/۰۵
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران و ارزیابی سینتیک تخریب آنتوسیانینهای عصاره آنها.
محمد فرهادی چیتگر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۵/۲۲
تعیین ترکیبات شیمیایی و بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت شترمرغ
هما بقائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۴/۰۹
مطالعه اثر حلال بر غلظت ترکیبات پلی فنلی و فعالیت جذب رادیکال آزاد در عصاره گل انار
زهرا یوسفی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۱/۲۷
اثرآرد گندم،آرد سویا و آب بر ویژگی های کیفی همبرگر
مریم غلامزاده ویرانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۳
مطالعه ویژگی های کیفی برگر شتر و ارزیابی پایداری آن طی نگهداری منجمد