فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۵۶

اثر تشکیل فیبریل از پروتئین های سویا القا شده بوسیله مایکروویو بر ویژگی‌های ریخت شناسی، ساختاری و امولسیونی

رعنا افخمی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

کف پایدار حاصل از سامانه سه جزئی پروتئین آب‌پنیر/عصاره شیرین‌بیان/سدیم آلژینات به عنوان جایگزین چربی و قند در کیک زرد

سلماسادات فتاح جهرمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

ژل هوادهی شده مبتنی بر کانژوگه ایزوله پروتئین سویا - صمغ ژلان حاصل از واکنش مایلارد

ستایش فردوسیان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۰۴

بررسی اثر پودر پروتئین ماهی، روش سرخ کردن و تیمارهای پسا سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، انتقال جرم و ریزساختار ناگت مرغ

فاطمه حیدری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۳۱

اثر پلاسمای غیرحرارتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری نشاسته سورگوم

فاطمه شکرالهی گاوزن
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۲۷

بررسی اثر جایگزینی آرد کینوا بجای پودر شیر خشک بدون چربی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده پرچرب تولید شده به روش فرآیند بدون آب گیری در طی نگهداری سرد

فاطمه الکبیسی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۷

انکپسولاسیون باکتری‌ lactobacillus acidophilus در میکروذرات جامد چربی (slms): بررسی زنده مانی باکتری‌های انکپسوله شده و تعیین ویژگی‌های slms

مهران کاظمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۰۳

امکان سنجی تولید کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد کینوا، سنجد و کدو حلوایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

مهشاد مددی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۱/۳۰

بررسی تاثیر لاکتات کلسیم، سیستئین و نوع بسته بندی بر کیفیت کاهوی برش خورده رقم رومین و تعیین عمر انبارمانی آن: طراحی و مدل سازی ریاضی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده منفذدار (pm-map)

بهاره سالمی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۴/۰۷

بررسی اثر متغیرهای اکستروژن بر ویژگی های آرد کامل جودوسر و سنجد و فرمولاسیون پودر نوشیدنی بر پایه نسبت های مختلف آنها

شهره تاتاری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۳/۱۸

بهینه سازی استخراج پروتئین از دانه کینوای بومی ایران) (chenopodium botrys l. و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن

فریناز عارفیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۱۲/۲۴

بررسی امکان تولید ذرات بیوپلیمری از طریق برهمکنش پروتئین نخود خلر (lathyrus sativus) و صمغ دانه قدومه شیرازی (alyssum homolocarpum) به منظور انکپسولاسیون کورکومین(curcumin) و مطالعه سینتیک رهایش آن

محمد قبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۲۶

بررسی تأثیر صمغ‌های یونی و غیر یونی، نمک و ph بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی نشاسته کینوا

نسترن اکبرزاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۱۵

بهینه یابی فرمولاسیون و متغیرهای اکستروژن در تولید اسنک حاوی مخلوط آرد کینوا و گندم5درصد سن زده

آسیه قیافه شیرزادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۰۵

بهینه‌سازی جایگزینی چربی با ژل آلوئه‏ورا در فرمولاسیون سس مایونز کم‌چرب

مریم اکبری گورچین قلعه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۲/۱۱

فرمولاسیون و غنی سازی کیک فاقد گلوتن با آرد کینوا بر پایه آرد برنج و ارزن به روش سطح پاسخ

میکائیل جدیدی زرگر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۶

پوشینه‌دارسازی دو ترکیب لوپولون و زانتوهومول گیاه رازک و بررسی امکان جایگزینی آنها با نیتریت مورد استفاده در سوسیس کوکتل

ندا خطیب
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۶/۱۷

بهینه سازی فرمولاسیون دمنوش مخلوط برگ قاصدک،چای سبز، چای ترش و دارچین

سپیده دارائی پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۲/۱۴

فرمولاسیون سس بر پایه کنسانتره انار، زرشک و چغندر لبویی: ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن

هدیه کشمیری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۶

تشخیص اشرشیاکلی o157 h7در لاشه مرغ کشتار شده در منطقه (کربلا _عراق) با استفاده از تکنیک pcr

احمد عبدالامیر حسین الخزعل
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۴/۲۳

استخراج صمغ دانه شنبلیله به کمک امواج فراصوت و ارزیابی ویژگی های عملکردی، رئولوژیکی و ضد اکسایشی آن

الناز قبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۳/۳۰

بررسی اثر پلاسمای غیر حرارتی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، عملکردی و ساختاری صمغ کیتوزان

ارزو عباسی مایوان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۲/۱۶

مطالعه اثر اسیدهای آلی مختلف بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی گوشت شتر

مهسان ایرجی فر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۳۰

بررسی تاثیر پلاسمای سرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران

مریم اکبریان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۵

بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و عملکردی آرد هسته خرما (واریته قصب) و امکان استفاده از آن در همبرگر

سمیرا اسمعیل زاده آشینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۵

بهینه یابی فرمولاسیون کوکتل آب میوه بر پایه هویج، زرشک و سیب با استفاده از صمغ زانتان و بررسی ویژگی های فرمول بهینه در طی زمان نگهداری

مرضیه فرخی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۰/۱۲

بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر بدون آبگیری کنجد در طی نگهداری سرد

فائزه الحسن
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۹/۰۸

‌بهینه‌سازی شرایط فرآیند و فرمول در تولید اسنک حجیم حاوی آرد کنجاله بنه و بررسی امکان استفاده از روغن بنه در پوشش

بهنام فیوضی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۷/۰۵

بررسی اثر جایگزینی چربی با ژل آلوئه ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی پنیر فرآوری شده گسترش پذیر کم چرب

دانیال صدیقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری

فاطمه ژانداری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵

بررسی اثر عوامل مختلف بر تولید پودر سیب (golden delicious) با روش خشک کردن کف پوشی

جوهینا حاضری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۱۹

مقایسه اثر اسانس های رزماری، مرزنجوش ، میخک و مریم گلی بر ویژگی های شیمیایی، حسی و ضد اکسایشی ناگت مرغ

بهرام قاسمی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۳/۱۳

بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری و ارزیابی تاثیر آب انار بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن

حنان لشکری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۲/۰۷

بررسی تاثیر آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و اکسایشی همبرگر

وحیده سالار کریمی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۲۷

امکان شناسایی ذرات استخوان در خمیر مرغ به روش رادیوگرافی دیجیتال و سی تی اسکن

سید محمد حسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۱/۲۴

اثر جایگزینی چربی با ژل آلئوورا بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس آلمانی

شکیبا کیانیانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۲۴

فرمولاسیون پاستیل زرشک و بررسی اثر هیدروکلوییدهای زانتان و آگار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

زهره راستگوی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۱۲

ارزیابی تأثیر متغیر های فرآیند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی و حسی فراورده اکسترود شده خلر و آرد حاصل از آن

نسترن اکبرزاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۹/۱۷

بررسی افزایش ترکیبات فنلی برگه هویج فرنگی (daucus carota) با تیمار اولتراسوند - اسمز در عصاره چای ترش و تعیین شرایط بهینه خشک کردن هوای داغ

محمد مالکی آیسک
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۹/۰۲

بهینه یابی فرآیند اکستروژن و بررسی خصوصیات عملکردی و فیزیکوشیمیایی فرآورده اکسترود شده حاوی آرد کامل گندم و آرد کنجد چربی گیری شده

مونا طیّبی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۸

بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی ( zataria multiflora) در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل الای رنگین کمان پرورشی (oncorhynchus mykiss ) طی نگهداری سرد

مهرنوش میری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۵

بررسی اثر جایگزینی شیرگاو با شیر کنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست در طی نگهداری سرد

عادله نعمت الهی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۳

مطالعه اثر رفع انجماد گوشت گوسفند تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا بر مصرف انرژی و کیفیت آن (اندازه گیری و مدلسازی)

سمیه بهفر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۰/۱۴

اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و خلاء بر اکسیداسیون پروتئین، چربی و رنگ گوشت چرخ شده شتر

اعظم شریف پورلاطانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۵

تأثیر آبغوره بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی عضله دو سر ران (biceps femoris) گاو

فرشته سبزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۳

بررسی اثر ph، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ

مجتبی دهقان دهنوی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۰/۲۸

بررسی ارتباط بین پروتئوم و برخی ویژگی های کیفی گوشت شتر

یونس زاهدی دیزج یکان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۷/۲۷

بررسی تاثیر فیبررژیمی گندم و چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل

محمد قبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۰۱

کاربرد روش سریع بینی الکترونیکی برای تشخیص شروع فساد ماهی کیلکا

میثم وجدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۲/۱۱

تاثیر تیمارهای برشته نمودن، خیساندن و بلانچینگ بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی شیر کنجد

زهرا احمدیان کوچکسرائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۰۵

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران و ارزیابی سینتیک تخریب آنتوسیانین‌های عصاره آنها.

محمد فرهادی چیتگر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۵/۲۲

تعیین ترکیبات شیمیایی و بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت شترمرغ

هما بقائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۴/۰۹

مطالعه اثر حلال بر غلظت ترکیبات پلی فنلی و فعالیت جذب رادیکال آزاد در عصاره گل انار

زهرا یوسفی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۱/۲۷

اثرآرد گندم،آرد سویا و آب بر ویژگی های کیفی همبرگر

مریم غلامزاده ویرانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۲/۲۳

مطالعه ویژگی های کیفی برگر شتر و ارزیابی پایداری آن طی نگهداری منجمد

فاطمه حیدری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۹

اثر ازن واسید آلی بر کاهش آلودگی میکروبی لاشه مرغ

نعیمه کاظمی طاسکوه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۹