لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 آزمایشگاه صنایع گوشت وشیلات علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 اصول تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی اقتصاد كشاورزي کارشناسی
3 اصول تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی اقتصاد كشاورزي کارشناسی
4 اصول تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی علوم باغبانی ومهندسی فضای سبز کارشناسی
5 اصول تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی علوم باغبانی ومهندسی فضای سبز کارشناسی
6 اصول تبدیل ونگهداری فرآورده های کشاورزی علوم دامي کارشناسی
7 اصول تبدیل ونگهداری فرآورده های کشاورزی علوم دامي کارشناسی
8 اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
9 تکنولوژی شیلات علوم و صنايع غذايي کارشناسی
10 تکنولوژی گوشت علوم و صنايع غذايي کارشناسی
11 صنایع گوشت و شیلات علوم و صنايع غذايي کارشناسی
12 صنایع گوشت و شیلات علوم و صنايع غذايي کارشناسی
13 صنایع گوشت وشیلات علوم و صنايع غذايي کارشناسی
14 صنایع گوشت وشیلات علوم و صنايع غذايي کارشناسی
15 فرآوری تولیدات دام وطیور علوم دامي کارشناسی
16 فرآوری وتولیدات دام و طیور علوم دامي کارشناسی
17 کارآموزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
18 صنایع گوشت تکمیلی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
19 اصول نگهداری وبسته بندی مواد غذایی علوم درمانگاهي - بهداشت و پيشگيري بيماريهاي دامي دکتری (Ph.D)
20 پیشرفتهای نوین در تکنولوژی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
21 پیشرفتهای نوین در صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
22 تکنولوژی پیشرفته موادغذایی -۲ علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)