لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 آزمایشگاه صنایع گوشت وشیلات علوم و صنایع غذایی کارشناسی
2 اصول تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی اقتصاد کشاورزی کارشناسی
3 اصول تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز کارشناسی
4 اصول تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی اقتصاد کشاورزی کارشناسی
5 اصول تبدیل و نگهداری فرآورده های کشاورزی مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز کارشناسی
6 اصول تبدیل ونگهداری فرآورده های کشاورزی علوم دامی کارشناسی
7 اصول تبدیل ونگهداری فرآورده های کشاورزی علوم دامی کارشناسی
8 اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
9 تکنولوژی شیلات علوم و صنایع غذایی کارشناسی
10 تکنولوژی گوشت علوم و صنایع غذایی کارشناسی
11 صنایع گوشت و شیلات علوم و صنایع غذایی کارشناسی
12 صنایع گوشت و شیلات علوم و صنایع غذایی کارشناسی
13 صنایع گوشت وشیلات علوم و صنایع غذایی کارشناسی
14 صنایع گوشت وشیلات علوم و صنایع غذایی کارشناسی
15 فرآوری تولیدات دام وطیور علوم دامی کارشناسی
16 فرآوری وتولیدات دام و طیور علوم دامی کارشناسی
17 کارآموزی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
18 صنایع گوشت تکمیلی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
19 اصول نگهداری وبسته بندی مواد غذایی علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی دکتری (Ph.D)
20 پیشرفتهای نوین در تکنولوژی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
21 پیشرفتهای نوین در صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
22 تکنولوژی پیشرفته موادغذایی -۲ علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) دکتری (Ph.D)