1 |
مقدمه، بیان اهمیت و ضرورت درس |
|
2 |
مرور ترکیبات شیمیایی تولیدات خوراکی با نگرش فرآوری |
|
3 |
مرور ترکیبات شیمیایی ( آب، پروتئین، کربوهیدرات ) |
|
4 |
مرور عوامل موثر بر کاهش کیفیت و فساد تولیدات دام و طیور و ضرورت کنترل آن به منظور حفظ کیفیت ارزش و افزایش عمر ماندگاری |
|
5 |
فرآوری گوشت (مقدمات )، زنجیره تولید و نقش فراوری، تعریف، خواص فیزیکو شیمیایی و ساختمانی گوشت |
|
6 |
اهم موضوعات مربوط به کشتار و قبل از آن و تغییرات پس از کشتار و چگونگی تولید گوشت تازه |
|
7 |
ارزیابی کیفیت و مهمترین عوامل موثر بر آن |
|
8 |
عمل آوری گوشت و مهمترین روشهای نگهداری آن |
|
9 |
اصول نگهداری سرد و منجمد گوشت |
|
10 |
اصول کلی تولید فرآورده های گوشتی |
|
11 |
فراوری شیر(مقدمات)، زنجیره تولید و نقش آفرینی و آمار تولید و مصرف، تعریف، ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکو شیمیایی شیر |
|
12 |
جمع آوری و نگهداری شیر در مزرعه ( زنجیره سرد) و انتقال به کارخانه، دریافت و نگهداری شیر در کارخانه و آزمونهای مربوطه |
|
13 |
سالم سازی و روشهای مربوطه ( پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون و ... ) |
|
14 |
فرآورده های تخمیری ، اصول کلی تولید فرآورده های لبنی |
|
15 |
ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکو شیمیایی تخم مرغ |
|
16 |
روشهای فراوری و نگهداری تخم مرغ |
|