سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه، بیان اهمیت و ضرورت درس
2 مرور ترکیبات شیمیایی تولیدات خوراکی با نگرش فرآوری
3 مرور ترکیبات شیمیایی ( آب، پروتئین، کربوهیدرات )
4 مرور عوامل موثر بر کاهش کیفیت و فساد تولیدات دام و طیور و ضرورت کنترل آن به منظور حفظ کیفیت ارزش و افزایش عمر ماندگاری
5 فرآوری گوشت (مقدمات )، زنجیره تولید و نقش فراوری، تعریف، خواص فیزیکو شیمیایی و ساختمانی گوشت
6 اهم موضوعات مربوط به کشتار و قبل از آن و تغییرات پس از کشتار و چگونگی تولید گوشت تازه
7 ارزیابی کیفیت و مهمترین عوامل موثر بر آن
8 عمل آوری گوشت و مهمترین روشهای نگهداری آن
9 اصول نگهداری سرد و منجمد گوشت
10 اصول کلی تولید فرآورده های گوشتی
11 فراوری شیر(مقدمات)، زنجیره تولید و نقش آفرینی و آمار تولید و مصرف، تعریف، ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکو شیمیایی شیر
12 جمع آوری و نگهداری شیر در مزرعه ( زنجیره سرد) و انتقال به کارخانه، دریافت و نگهداری شیر در کارخانه و آزمونهای مربوطه
13 سالم سازی و روشهای مربوطه ( پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون و ... )
14 فرآورده های تخمیری ، اصول کلی تولید فرآورده های لبنی
15 ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکو شیمیایی تخم مرغ
16 روشهای فراوری و نگهداری تخم مرغ