دکتر محمدجواد وریدی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه ( امنیت غذایی از بعد اقتصادی )
2 تامین غذا و مهمترین چالش های پیش رو
3 اهمیت و جایگاه تبدیل و نگهداری
4 ترکیبات شیمیایی و تبدیل و نگهداری ( آب کربوهیدرات )
5 ترکیبات شیمیایی و تبدیل و نگهداری ( پروتئین چربی و سایر )
6 مهمترین عوامل موثر بر کاهش کیفیت و فساد مواد غذایی
7 میکروارگانیزم های مولد فساد و پاتوژن و عوامل موثر بر رشد آنها
8 سایر عوامل موثر بر فساد
9 اصول کلی روشهای تبدیل و فراوری مواد غذایی
10 استفاده از حرارت های بالا در نگداری _1
11 استفاده از حرارت های بالا در نگهداری _ 2
12 استفاده از حرارت های پایین در نگهداری _1
13 استفاده از حرارت های پایین در نگهداری _2
14 خشک کردن و تغلیظ
15 تخمیر و سایر روشهای تبدیل و فراوری