1 |
مقدمه ( امنیت غذایی از بعد اقتصادی ) |
|
2 |
تامین غذا و مهمترین چالش های پیش رو |
|
3 |
اهمیت و جایگاه تبدیل و نگهداری |
|
4 |
ترکیبات شیمیایی و تبدیل و نگهداری ( آب کربوهیدرات ) |
|
5 |
ترکیبات شیمیایی و تبدیل و نگهداری ( پروتئین چربی و سایر ) |
|
6 |
مهمترین عوامل موثر بر کاهش کیفیت و فساد مواد غذایی |
|
7 |
میکروارگانیزم های مولد فساد و پاتوژن و عوامل موثر بر رشد آنها |
|
8 |
سایر عوامل موثر بر فساد |
|
9 |
اصول کلی روشهای تبدیل و فراوری مواد غذایی |
|
10 |
استفاده از حرارت های بالا در نگداری _1 |
|
11 |
استفاده از حرارت های بالا در نگهداری _ 2 |
|
12 |
استفاده از حرارت های پایین در نگهداری _1 |
|
13 |
استفاده از حرارت های پایین در نگهداری _2 |
|
14 |
خشک کردن و تغلیظ |
|
15 |
تخمیر و سایر روشهای تبدیل و فراوری |
|