| 1 |
مقدمه ( امنیت غذایی از بعد اقتصادی ) |
|
| 2 |
تامین غذا و مهمترین چالش های پیش رو |
|
| 3 |
اهمیت و جایگاه تبدیل و نگهداری |
|
| 4 |
ترکیبات شیمیایی و تبدیل و نگهداری ( آب کربوهیدرات ) |
|
| 5 |
ترکیبات شیمیایی و تبدیل و نگهداری ( پروتئین چربی و سایر ) |
|
| 6 |
مهمترین عوامل موثر بر کاهش کیفیت و فساد مواد غذایی |
|
| 7 |
میکروارگانیزم های مولد فساد و پاتوژن و عوامل موثر بر رشد آنها |
|
| 8 |
سایر عوامل موثر بر فساد |
|
| 9 |
اصول کلی روشهای تبدیل و فراوری مواد غذایی |
|
| 10 |
استفاده از حرارت های بالا در نگداری _1 |
|
| 11 |
استفاده از حرارت های بالا در نگهداری _ 2 |
|
| 12 |
استفاده از حرارت های پایین در نگهداری _1 |
|
| 13 |
استفاده از حرارت های پایین در نگهداری _2 |
|
| 14 |
خشک کردن و تغلیظ |
|
| 15 |
تخمیر و سایر روشهای تبدیل و فراوری |
|