1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس به ارزش دو واحدتئوری و یک واحد عملی از دروس اصلی و الزامی رشته مهندسی اقتصاد کشاورزی می باشد. |
2 |
هدف کلی |
بیان اصول و مبانی تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی با توجه به رشته دانشجویان و با رویکرد اقتصاد کشاورزی |
3 |
شایستگی های پایه |
حضور مستمر و فعال در کلاس و توجه و مشارکت در مباحث مطرح شده |
4 |
اهداف یادگیری |
اشنائی با زنجیره تولید محصولات کشاورزی خصوصا مراحل پس از برداشت و جایگاه و اهمیت تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی |
5 |
روش تدریس |
طرح سر فصل هر جلسه و سئوالاتی پیرامون آن ،تبیین اهداف و بحث گروهی ، نتیجه گیری و جمعبندی نهائی بر اساس سر فصل تعیین شده |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع، مشارکت فعالانه در کلاس، مطالعه هفتگی و امادگی جهت مشارکت در بحث گروهی و انجام آزمونها |
7 |
منبع |
اصول تکنولوژی و نگهداری مواد غذائی ، حسن فاطمی
اصول فرآوری و نگهداری مواد غذائی ، فخری شهیدی ، آؤش کوچکی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تخته و گچ ، وایت برد، کتاب و مقالات ، فیلم و اسلاید |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شفاهی ، مستمر ، میان ترم ، پایان ترم |