طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس به ارزش دو واحدتئوری و یک واحد عملی از دروس اصلی و الزامی رشته مهندسی اقتصاد کشاورزی می باشد.
2 هدف کلی بیان اصول و مبانی تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی با توجه به رشته دانشجویان و با رویکرد اقتصاد کشاورزی
3 شایستگی های پایه حضور مستمر و فعال در کلاس و توجه و مشارکت در مباحث مطرح شده
4 اهداف یادگیری اشنائی با زنجیره تولید محصولات کشاورزی خصوصا مراحل پس از برداشت و جایگاه و اهمیت تبدیل و نگهداری محصولات کشاورزی
5 روش تدریس طرح سر فصل هر جلسه و سئوالاتی پیرامون آن ،تبیین اهداف و بحث گروهی ، نتیجه گیری و جمعبندی نهائی بر اساس سر فصل تعیین شده
6 وظایف دانشجو حضور به موقع، مشارکت فعالانه در کلاس، مطالعه هفتگی و امادگی جهت مشارکت در بحث گروهی و انجام آزمونها
7 منبع اصول تکنولوژی و نگهداری مواد غذائی ، حسن فاطمی اصول فرآوری و نگهداری مواد غذائی ، فخری شهیدی ، آؤش کوچکی
8 مواد و امکانات آموزشی تخته و گچ ، وایت برد، کتاب و مقالات ، فیلم و اسلاید
9 نحوه ارزشیابی ارزیابی شفاهی ، مستمر ، میان ترم ، پایان ترم