| 1 |
هدف گذاری در پیشرفت های نوین از بعد تکنولوژی |
|
| 2 |
مبانی و شاخص های مورد نظر در روش های نوین |
|
| 3 |
زنجیره تولید فرآورده های غذائی و امکان و چگونگی استفاده از روش های نوین در آن به منظور تحقق هدف های تعیین شده |
|
| 4 |
پیشرفت های نوین در تکنولوژی گوشت |
|
| 5 |
ابعاد کیفیت گوشت و چگونگی تامین آن با روش های نوین |
|
| 6 |
معیار های کیفی از بعد تکنولوژی ، تغذیه ای و خوراکی و و پیشرفت های نوین در ان |
|
| 7 |
فرآورده های گوشتی جدید و تقلیدی |
|
| 8 |
روش های نوین در تولید فرآورده های گوشتی |
|