طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس به ارزش 3 واحد تئوری جزو دروس اصلی و الزامی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی بوده و اولین درس تخصصی در آشنایی با مبانی تکنولوژی مواد غذایی می باشد.
2 هدف کلی تبیین زنجیره تولید و آشنایی با اهمیت و جایگاه نگهداری و تکنولوژی مواد غذایی در آن و اصول کلی روش های مورد استفاده
3 شایستگی های پایه گذراندن دروس پیش نیاز و حضور ذهن کافی نسبت به محتوی دروس پیش نیاز
4 اهداف یادگیری آشنایی با اصول و مبانی و اهمیت نگهداری مواد غذایی و تشریح انواع روشهای مورد استفاده
5 روش تدریس طرح مهمترین مسئله، بحث گروهی، نتیجه و جمعبندی و ارائه سرفصل مورد نظر
6 وظایف دانشجو حضور به موقع ، مشارکت فعالانه در مباحث درس، مطالعه هفتگی و آمادگی جهت شرکت در آزمونها و نظام ارزشیابی تعریف شده
7 منبع - اصول نگهداری مواد غذایی ، شاهدی محمد، 1390 Novel food preservation، Boziaris.I.S، Bocaraton، 2014
8 مواد و امکانات آموزشی تخته و گچ، وایت برد، فیم آموزشی، اسلاید، کتب و مقالات
9 نحوه ارزشیابی ارزیابی شفاهی، ارزیابی مستمر، امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم