1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس به ارزش 3 واحد تئوری جزو دروس اصلی و الزامی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی بوده و اولین درس تخصصی در آشنایی با مبانی تکنولوژی مواد غذایی می باشد. |
2 |
هدف کلی |
تبیین زنجیره تولید و آشنایی با اهمیت و جایگاه نگهداری و تکنولوژی مواد غذایی در آن و اصول کلی روش های مورد استفاده |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس پیش نیاز و حضور ذهن کافی نسبت به محتوی دروس پیش نیاز |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با اصول و مبانی و اهمیت نگهداری مواد غذایی و تشریح انواع روشهای مورد استفاده |
5 |
روش تدریس |
طرح مهمترین مسئله، بحث گروهی، نتیجه و جمعبندی و ارائه سرفصل مورد نظر |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع ، مشارکت فعالانه در مباحث درس، مطالعه هفتگی و آمادگی جهت شرکت در آزمونها و نظام ارزشیابی تعریف شده |
7 |
منبع |
- اصول نگهداری مواد غذایی ، شاهدی محمد، 1390
Novel food preservation، Boziaris.I.S، Bocaraton، 2014 |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تخته و گچ، وایت برد، فیم آموزشی، اسلاید، کتب و مقالات |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شفاهی، ارزیابی مستمر، امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم |