طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس به ارزش دو واحد تئوری جزء دروس دکتری علوم و صنایع غذائی است که 50 درصد ان توسط اینجانب در نیمه دوم ترم تدریس میگردد.
2 هدف کلی آشنائی با اصول کلی و روشهای پیشرفته در تکنولوژی مواد غذائی
3 شایستگی های پایه دانستن اطلاعات پایه و تسلط در استفاده از منابع، مقالات و کتب
4 اهداف یادگیری هدف گذاری ،تعیین شاخص ها و آشنائی با پیشرفت های نوین در تکنولوژی مواد غذائی ، بررسی زنجیره تولید محصولات و امکان کاربرد و نقش روش های جدید و نوآورانه در حفظ و بهبود کیفیت
5 روش تدریس بیان سئوالات اصلی درس و تعریف پروژه و ارائه سرفصل تعیین شده
6 وظایف دانشجو حضور به موقع ، مشارکت فعالانه در مباحث درسی و انجام تکالیف
7 منبع Novel food preservation Boziaris.I.S,BocaRaton, 2014 Hand book of meat poultry and Seafood quality Safety of meat and processed meat toldra f. springer 2009 Hand book of meat processing toldra F. wiley_Blackwell 2010
8 مواد و امکانات آموزشی اسلاید و پاور ، وایت برد ، کتب و مقالات
9 نحوه ارزشیابی ارزیابی شفاهی ، ارزیابی مستمر انجام تکالیف و امتحان پایان ترم