1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس به ارزش 2 واحد تئوری جزو دروس اصلی و الزامی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی می باشد. |
2 |
هدف کلی |
تبیین اصول و مبانی زنجیره تولید گوشت و فرآورده های گوشتی در چهارچوب سرفصل مصوب با رویکرد تکنولوژی |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس پیش نیاز و حضور ذهنی کافی نسبت به محتوی دروس و مطالب مرتبط |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تکنولوژی گوشت و فرآورده های آن با تاکید بر کیفیت محصولات نهایی و عوامل تاثیر گذار در زنجیره تولید |
5 |
روش تدریس |
طرح مهمترین مسائل،بحث گروهی،نتیجه گیری و جمعبندی در چهارچوب سرفصل تعیین شده |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع، مشارکت فعالانه در مباحث درس، مطالعه هفتگی و آمادگی در بحث گروهی و انجام آزمونها |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تخته و گچ، وایت برد، فیلم و اسلاید، کتاب و مقالات |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شفاهی، مستمر، میان ترم و پایان ترم |