طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس به ارزش 2 واحد تئوری جزو دروس اصلی و الزامی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی می باشد.
2 هدف کلی تبیین اصول و مبانی زنجیره تولید گوشت و فرآورده های گوشتی در چهارچوب سرفصل مصوب با رویکرد تکنولوژی
3 شایستگی های پایه گذراندن دروس پیش نیاز و حضور ذهنی کافی نسبت به محتوی دروس و مطالب مرتبط
4 اهداف یادگیری آشنایی با تکنولوژی گوشت و فرآورده های آن با تاکید بر کیفیت محصولات نهایی و عوامل تاثیر گذار در زنجیره تولید
5 روش تدریس طرح مهمترین مسائل،بحث گروهی،نتیجه گیری و جمعبندی در چهارچوب سرفصل تعیین شده
6 وظایف دانشجو حضور به موقع، مشارکت فعالانه در مباحث درس، مطالعه هفتگی و آمادگی در بحث گروهی و انجام آزمونها
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی تخته و گچ، وایت برد، فیلم و اسلاید، کتاب و مقالات
9 نحوه ارزشیابی ارزیابی شفاهی، مستمر، میان ترم و پایان ترم