| 1 |
استاندارد ها و کنترل کیفیت |
|
| 2 |
صنعت تولید پودر ماهی |
|
| 3 |
مرور مطالب ترم با تاکید بر اصول فراوری |
|
| 4 |
تاریخچه شیلات در ایران و اهمیت تغذیه ای و اقتصادی آن |
|
| 5 |
انواع منابع و ذخایر موجود، آمار تولید و مصرف و مقایسه آن |
|
| 6 |
نقش ماهی در تامین پروتئین حیوانی در داخل و خارج و موانع آن |
|
| 7 |
کاربردهای ماهی به عنوان ماده اولیه در صنایع مختلف |
|
| 8 |
ترکیب وزنی بدن ماهی و پارامترهای تکنولوژی و اقتصادی در این رابطه |
|
| 9 |
ارزش غذایی ماهی و فرآورده های دریایی و ترکیبات شیمیایی آن |
|
| 10 |
تغییرات فیزیولوژی پس از صید و چگونگی نگهداری ماهی پس از صید |
|
| 11 |
آلودگی و فساد ماهی و روش های تشخیص و جلوگیری از آن |
|
| 12 |
انواع ماهی از نظر کاربردهای صنعتی |
|
| 13 |
روش های نگهداری ماهی تازه و انجماد |
|
| 14 |
صنعت خاویار و مسائل مرتبط با آن |
|
| 15 |
روش های مختلف فرآوری دودی کردن، شور کردن،خشک کردن و کنسرواسیون |
|