دکتر محمدجواد وریدی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 استاندارد ها و کنترل کیفیت
2 صنعت تولید پودر ماهی
3 مرور مطالب ترم با تاکید بر اصول فراوری
4 تاریخچه شیلات در ایران و اهمیت تغذیه ای و اقتصادی آن
5 انواع منابع و ذخایر موجود، آمار تولید و مصرف و مقایسه آن
6 نقش ماهی در تامین پروتئین حیوانی در داخل و خارج و موانع آن
7 کاربردهای ماهی به عنوان ماده اولیه در صنایع مختلف
8 ترکیب وزنی بدن ماهی و پارامترهای تکنولوژی و اقتصادی در این رابطه
9 ارزش غذایی ماهی و فرآورده های دریایی و ترکیبات شیمیایی آن
10 تغییرات فیزیولوژی پس از صید و چگونگی نگهداری ماهی پس از صید
11 آلودگی و فساد ماهی و روش های تشخیص و جلوگیری از آن
12 انواع ماهی از نظر کاربردهای صنعتی
13 روش های نگهداری ماهی تازه و انجماد
14 صنعت خاویار و مسائل مرتبط با آن
15 روش های مختلف فرآوری دودی کردن، شور کردن،خشک کردن و کنسرواسیون