سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 تعریف عضله و گوشت، ساختمان گوشت
2 ارزیابی تغییرات عضله به گوشت
3 کیفیت گوشت تازه و عوامل موثر بر آن در پروسه تولید و نگهداری
4 ترکیب گوشت و خواص عمل کنندگی آنها و نقش آن در تولید فرآورده های گوشتی
5 ارزیابی کیفی گوشت از بعد تکنولوژی ، تغذیه ای و حسی و معیارهای آن
6 بررسی خصوصیات بافت ، ارتباط تغییرات PH ، درجه حرات، ریگور مورتیس با درجه سفتی
7 چگونگی کاهش سفتی ریگور، نقش مرحله رسیدن(Ageing) در بهبود خصوصیات کیفی گوشت، انواع و نقش پروتئازهای طبیعی گوشت، روشهای مختلف ترد کردن و بهبود بافت
8 رنگ گوشت و فرآورده های گوشتی و عوامل موثر در تغییرات و روشهای بهبود آن
9 طعم و عوامل موثر بر تغییرات و بهبود آن
10 خصوصیات عمل کنندگی پروتئینها، ظرفیت امولسیفیکاسیون
11 استفاده از میکروارگانیزمها در فرآیندهای گوشت، نگهداری بیولوژیکی گوشت
12 روشهای نوین عمل آوری و نقش آن در بهبود کیفیت گوشت
13 اصول نوین تولید فرآورده های گوشتی
14 فرمولاسیون و نقش مواد اولیه،فرآیندها،پوشش ها، فرآیند حرارتی
15 فرآورده های جنبی صنعت گوشت
16 روشهای نوین کنترل کیفیت در تولید فرآورده های گوشتی