1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس به عنوان درس اختصاصی الزامی در برنامه آموزشی دانشجویان می باشد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان رشته کارشناسی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی با انواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی و راههای پیشگیری و کنترل آنها |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با باکتریها، ویروسها، انگل ها و قارچ های مهم منتقله از طریق مواد غذایی و روشهای شناسایی آنها
آشنایی با سیستم های تضمین کیفیت مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان رشته کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی با انواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی، آشنایی با مکانیسم ایجاد عفونت و مسمومیت های غذایی، آشنایی با راههای انتقال میکروارگانیسم ها، آشنایی با عوامل سمی طبیعی موجود در مواد غذایی |
5 |
روش تدریس |
ارائه سخنرانی و پرسش و پاسخ های کلاسی |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت در بحث های گروهی و ارائه سمینار و تحقیق |
7 |
منبع |
1- محسن زاده و همکاران (ترجمه). میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذایی: مکانیسم بیماریزایی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
2- محسن زاده و همکاران (ترجمه). راهنمای عوامل بیماریزا با منشاء غذایی. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر و پروژکتور و استفاده از تکنولوژی های آموزشی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحانات در طول نیمسال و پایان نیمسال |
10 |
فایل |
Pdf File |